Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik nagyon kicsik ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nagyon kicsik ezek a mellek egy 20 éves nőnél? Ezt a képet találtam neten, kb ekkorák nekem is, és még sose volt barátom. Szerintetek ezért? Már mondták nekem hogy ekkora cicikkel nem is lesz barátom.

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 23. 20:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
6%
*akar=akad.
2013. ápr. 23. 20:28
 12/26 anonim ***** válasza:

Hegyes? :) Az a jó, ha ki tudod szúrni vele a szemem :D :P

Am semmit ne aggódj, ha normális pasival akadsz össze, egyáltalán még csak szóba sem fog ilyet hozni, h szerinte kicsi! Mert nem ez számít a nőknél!!!

2013. ápr. 23. 20:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Ne sajnálkozz mert több mell közelében voltam már, mint amennyit te egész életedben leszel. :)
2013. ápr. 23. 20:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb a B kosárméret.Az már nem a pattanás nagyságú,de azért nem is nagyobb,mint a tenyerem.Szerintem kicsik.

De attól még maga a nő,aki viseli,még lehet számomra vonzó,kívánatos.Sőt,az egyetlen (volt) szerelmemnek is ekkorák voltak.

Szóval nem kell vele foglalkozni.Lehet őket puszilgatni,csókolgatni,harapdálni a bimbóit,maszírozni is.Másra nem is kellhet egy női mellpár.

2013. ápr. 23. 20:38
 15/26 anonim ***** válasza:

nekem például sokkal jobban tetszenek a kis mellek

nem hiszem, hogy ezért nem volt még barátod

2013. ápr. 23. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem ezért nem volt még barátod.

Még olyan picuri mellel is párra találhat valaki, mint amekkora Kate Hudsonnak volt a mellműtétje előtt.

[link] - bal oldali kép

Az önbizalomhiányod viszont valóban akadályozhat.

Próbálj túljutni rajta.

2013. ápr. 23. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló méretű melleim vannak, figyelj, kicsi, ez tény. Na és? Nem kell vele foglalkozni. Jobb lenne neked bármiben is, ha nagyobb lenne? A külvilág reakcióit most ne vedd figyelembe, hanem, tényleg csak saját magad véleményét. Én így gondoltam át a dolgot, és rájöttem, hogy nekem baromira mindegy, hogy mekkora melleim vannak. én abszolút elégedett vagyok magammal, és rengeteg férfi akar engem, szóval nyilván nem csak a mellet nézik egy nőn, annyira ez nem lehet fontos szempont. hangsúlyozd magadon azt, ami jó, előnyös és máris nem fogsz ezzel törődni egy idő után, hogy húha milyen kicsik. És eddig még sose ért panasz a melleim miatt. Akinek meg csak a nagy mell jön be (igen nyilván vannak ilyenek is), azok max elkerülnek, de ennyi, más hátránya nincs, ne aggódj ezen.

21L

2013. ápr. 23. 20:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez meg belefer az atlagosba. Nem tudom miert kell ezen agyalni amugy 10bol 9en biztos lonek a csajt, csak itt teszik az eszuk. Sok a duma, de elobe mas a helyzet.
2013. ápr. 23. 21:07
 19/26 A kérdező kommentje:
KÖszönöm mindenkinek, ezek tényleg jól jöttek :)
2013. ápr. 23. 21:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Szívesen megnézném a tiédet, biztos nagyon szép
2013. ápr. 23. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!