Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találtam egy rendkívül igényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy rendkívül igényes alkotást a neten a nőkről. Nektek mi a véleményetek róla? (link)

Figyelt kérdés
[link] én jót röhögtem rajta, bár bizonyos szempontból érthető a forma felháborodása. :D

2013. ápr. 18. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért itt reklámozod a blogod vazze? :D
2013. ápr. 18. 16:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az enyém, de jó kis blog (általában nem ilyen a színvonal) :D
2013. ápr. 18. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
A blogolás b*ziknak való, de a témája ettől még igaz.
2013. ápr. 18. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Igényes? Ezt a vackot egy olyan pasi írta, férfinak se jó nevezni, akit egyszer egy nő visszautasított, és a nyomorék azóta se tudta ezen magát túltenni, és ahelyett, hogy elgondolkozott volna azon, hogy csak mert egy nőt meghívott egy kólára, még nem jelenti azt, hogy automatikusan meg is dughatja az illetőt. Egy nőgyűlölő, szexista balf.sz írta, aki soha nem látott, nem is fog látni puncit, hacsak nem fizet érte. Az ilyenek miatt ég a pofám, hogy nekem is farok van a lábam között. Úgy tűnik, egyeseknek az agya helyén is az van.
2013. ápr. 18. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Még fogalmazni sem tud. Egy tirpák f@sz. Ezt pasiként mondom.

Én is írtam blogot, de ez egy nagy rakás nulla az enyémhez képest.

2013. ápr. 18. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
ő kifogott egy lusta nőt.Az én nejem 8. honapig húzta az igát, amikor megvolt a gyerek beszaladt a céghez,és meg érdeklődte,hogy össze dölt e a világ vagy még kibírnak néhány honapot nélküle? Amikor a gyerek leszokott a cicről úgy futott vissz a céghez mintha húzták volna. szóval van ilyen és van olyan is.
2013. ápr. 26. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Van-e anyja az ilyen nagypofaju sz@rnak?
2013. máj. 17. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyet értek vele.
2013. jún. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!