Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Plátói vs. Valódi! Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói vs. Valódi! Miért?

Figyelt kérdés
A barátnőm isteníti mansont, ami önmagában nem zavar, hiszen tudom milyen egy rocklegendát szeretni! De 10 év, és egy gyerek után sem képes elé helyezni a szívében, és szerintem ez már nem egészséges! Aki csak annyit ír hogy beszéljük meg, annak közlöm hogy 5 éve próbálom vele megbeszélni, semmi eredménnyel! Még az sem zavar, hogy ha megtehetné, lefeküdne vele, de hogy nem én vagyok a szívében az első, az nagyon! Ötletek?
2009. szept. 25. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy eléd helyezi? Mikkel bántott meg? Szerintem Manson a "rajongási központjában" van, te viszont a "szeretet központban" (már ha jó a kapcsolatotok). Az előbbi látványosabb, de a második nélkülözhetetlen. Van egy nagyon jó szöveg az Üvöltő szelekben (sajnálom én romantikus vagyok :D) Ott azt mondja a csaj, hogy a művelt, gazdag pasiba lángolóan szerelmes, amiről tudja hogy el fog múlni, de addig nagyon jó lesz. A gyerekkori barátjába, aki bunkó és csóró viszont nem annyira látványosan, de örökké és olyan kötelék van köztük, ami kitörölhetetlen. Nahh, romantikus drámát csináltam az életetekből, remélem örülsz. Ez is valami ilyesmi szerintem. Anyám a mai napig szerelmes George Michaelbe a Whamből és sírt, amikor felbomlott meg minden, de közben szereti nagyon a pasiját. Nem lehet hogy te reagálsz a rajongásra túl érzékenyen? Összehasonlítgat vele, vagy mi a baj?
2009. szept. 25. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy nyíltan kijelentette, hogy mindíg ő lesz az első, és mindíg fontosabb lesz neki nálam! Hiába tette hozzá hogy ne akadjak ki mert ő sosem lesz az övé, ez csak annyit jelent, hogy nem kell attól félnem hogy fizikailag megcsal! Lelkileg viszont folyamatosan! Ez jellemzően az az eset, amikor nem azzal vagy akit szeretsz! A különbség csak annyi, hogy nincs köztük fizikai kapcsolat!
2009. szept. 26. 05:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ez durva! Nem tudom hány éves, de ennyi idősen így rajongani egy emberért, akit nem is ismer (!!!), meg elég kegyetlen veled is. Ha nem volt semmi irónia abban, ahogy mondta, akkor küld el pszichológushoz, mert ez nem normális. Esetleg 16 évesen, de amúgy beteges. Lehet, hogy nem érzi jól magát a bőrében, vagy nem akar túl közel kerülni valakihez az elérhetőek közül, mert fél a csalódástól (vagy nem tom mitől) és emiatt az álomvilágába menekül, ahol várja Manson (nem mondom, azért jobbat is találhatott volna). Mért szereti? Csak a zenéje, vagy mondjuk az életvitele, gondolkodása is tetszik neki? Nem lehet, hogy ő is vadulni akart volna, csak nem mert soha, de rajong azért, aki viszont igen? Így éli ki azt, ami kimaradt neki, lehet. Biztos valami ilyesmi van, mert ez nem egészséges.
2009. szept. 26. 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Van azért némi megnyugtató a szavaidban, mert hiába mondja olyan komolysággal amilyennel tán csak az igent mondta valamikor, én nem hiszem el hogy bárkit is jobban szeret nálam csak azért mert ő a példaképe, és olyan akar lenni mint ő! Szerinted mit tehetnék hogy ő is rájöjjön hogy ez így nem jó?
2009. szept. 26. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Szembesítsd vele, hogy gyerekes. Akkor, amikor feljön a téma vágj citromba harapott fejet és magyarázd el neki, hogy ha ezt komolyan mondja, akkor nagyon rosszul esik neked, meg nem is érted, hogy lehet hogy még mindig nem nőtte ki az ilyen fokú rajongást! Magyarázd el, hogy te is szereted xy-t, de tudod, hogy nem is ismered az illetőt és hogy mindennek megvan a maga helye és ha ezt komolyan gondolja, hogy őt elé helyezi, akkor viszont tényleg nem normális és kezeltesse magát. Meg mond meg, hogy ez neked így nem jó és sértődj meg látványosan, hogy lássa, hogy nem kell neked bakker azért pedáloznod, hogy marilyn mansonnal egy szintre kerülj a szemében, mert az egész nevetséges. Lehet hogy lesz ebből tányértörés, de szerintem ha tényleg zavar ez (amit megértek), akkor érdemes néhány feszkót kibírni és bátran megmondani a véleményed. Amúgy ez szerintem bunkóság is, mert mit szólna, ha te azt mondanád, hogy szex közben Britneyre gondolsz (bocsi a hasonlatért :D)?
2009. szept. 26. 14:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem gond jó hasonlat! Azért mondtam, hogy nekem is van olyan színész aki a példaképem, és rá akarok hasonlítani, de ilyet sosem mondanék a szerelmemnek se, nem hogy a feleségemnek, és a gyerekem anyjának hogy fontosabb nekem nála! Ez abszurd!
2009. szept. 26. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Jahh abszurd! Én ezen biztos rohadtul megsértődnék és nem szólnék hozzá egy hétig (mondjuk én lány vagyok...:)) REmélem tudtam segíteni! Tényleg ne hagyd annyiban. Ha gondolod majd írd meg, mi lett.
2009. szept. 26. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Feltétlen!
2009. szept. 26. 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon a szívére vette hogy ennyire zavar, és hiába tudom, és mindenki más is tudja aki ezt a blogot olvassa hogy nekem van igazam, őt nem érdekli! Azt hiszem válni akar! De ha ennyire nem vagyok fontos neki hogy ennyiért elváljon tőlem, akkor még hagyom is! Csak azt sajnálom, hogy erre nem jöttem rá hamarabb, akkor legalább a kislányunkat nem érintené a dolog! Ő az egyetlen aki még fontos nekem, nem akarom hogy szenvedjen miattunk!
2009. szept. 27. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
ÖÖÖö ez nagyon durva. Figyi, szerintem ő tényleg beteg. Felőlem váljatok, mert nem kívánom neked, hogy szeretet nélkül élj, de szerintem akkor is vedd rá, hogy kezeltesse magát. EGyszerűen egy ilyne ember beteg. Hallottam már olyat, hogy a konyhás nénik összeverekedtek azon, hogy a Bobby vagy a Jockey-e a szexibb a Dallasból, de hogy a gyereked apjától elválj, mert szóvá teszi, hogy bunkó vagy amikor azt mondod Manson fontosabb... hát hű. Lehet, hogy álomvilágban él, ahol ő nagyon király és híres, befolyásos emberekkel van, de ezt nem tudja elkülöníteni a valóságtól. Annyit álmodozott Mansonról, hogy ez által el is hitte, hogy ő elég jó ahhoz hogy megszerezze Mansont (gondolom te is érzed milyen groteszk ez :D) és emiatt a realitás nem is fontos neki (vagyis te) mert annyira bele éli magát az álomvilágába és csak ott tudja magát jónak érezni, meg szüksége is van arra, hogy istennek érezhesse magát. Nem ismerem, nem is vagyok pszichológus meg semmi, de a neten keress utána a nárcisztikus személyiségzavarnak. Van egy nagyon jó cikk, az a címe: Hűvös kivállóságok. Meg olvasgass személyiségzavarokról, mert biztos nem normális ő.
2009. szept. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!