Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz engem, mikor nem Őt nézem?
:D :D szakadok:D
Rosszul látjátok:D
B-->Nekem tetsző srác
C-->Az Ő haverja.
Én nézem B-t,C néz engem:D C azt nézi,hogy nézem B-t:D A kérdés az volt,miért nézi? Miért érdekli,hogy én nézem B-t?
ezen már mondjuk szakadok én is:D
Év kérdése-->akkor helyezést:D
Nyer valaki már,ha kitalálja,hogy ki néz kit.:D
De ez ennyire bonyolult amúgy?:O:D Nekem ez annyira kib*szott egyszerűnek tűnik,hogy ki néz kit. :D Annyi az egész,ha szemezek a sráccal, aki tetszik,akkor "bekapcsolódik"a haverja is,és nézi,hogy én kivel szemezek.:D Kb ennyi a sztori lényege,de már én is röhögök de tényleg:D
Nem is gondoltam,hogy olyan bonyolult lenne ez:D
Vagy csak sz*rul írom le,és tényleg látni kéne:)
Na, akkor sokadszor... szóval hogyan lesz ez ilyen országosan központi probléma, hogy néhány szakiskolás ül Bélapátfalván egy krimóban és egymást nézik? :o))) És a fő kérdés az, hogy miért? Tegyük fel, hogy nincs más szórakozás a faluban, ez a nap eseménye, a fénypont, hogy leülnek és egyik nézi azt, hogy a másik mit néz.
Hány választ érdemel meg ez a rendkívül fontos és komoly kérdés?
Hát ha már egyszer unatkozik az ember falun:D Hadd nézze a másikat legalább,éés utána had gondolkodjon,hogy miért nézik is egymást..:D Gondolkodj, ez teljesen logikus.
Elpróbáltam magyarázni barátnőmnek:D De nem értette meg Ő sem,így tényleg elég logikus kérdés:'D.
Akkor gondolkozok rajta egyedül,és keresem a megoldást,mi történik miért történik így ebbe a kicsi faluba ahogy:D
Igeen:D
De én lefordítva úgy gondolom,hogy a srácot (a C-->havert) az érdekli,hogy milyen szemekkel nézek az Ő haverjára. (Ha B-t érdeklem, akkor lehetséges,mint haverok már megemlítette neki,hogy tetszem neki:D) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!