Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz engem, mikor nem Őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz engem, mikor nem Őt nézem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik,és ha havejával van,és nézem a nekem tetsző srácot, a haveja azt nézi,hogy én nézem/akkor is ha a nekem tetsző srác nem néz rám, de akkor is,ha rámnéz. Miért követi figyelemmel,hogy mi szemezünk/vagy szemezni próbálok a haverjával?:O:D
2013. ápr. 23. 16:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ó, hát ezt látjuk magunk előtt: a haver néz, aztán a haver haverja nem egyenesen néz, hanem 37 fokban. Amikor az őt néző is visszanéz, akkor a legelső odanéz, ahonnan a második is néz és akkor bezárul a tér, és nem tudnak máshová nézni, csak a korábbi pontok szögfelezőire, ami azt eredményezi, hogy a nézés egy adott intervallum után visszajut a kiinduló nézőhöz és ő úgy fogja érezni, hogy önmagát nézi.
2013. ápr. 23. 17:39
 12/20 A kérdező kommentje:

:D :D szakadok:D

Rosszul látjátok:D

B-->Nekem tetsző srác

C-->Az Ő haverja.

Én nézem B-t,C néz engem:D C azt nézi,hogy nézem B-t:D A kérdés az volt,miért nézi? Miért érdekli,hogy én nézem B-t?

2013. ápr. 23. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Most ez még mindig komoly? Egy rakás félkegyelmű ül egy kupacban és össze-vissza egymást nézi... mi meg találjuk ki, hogy ki kit néz és miért... brávó.
2013. ápr. 23. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
kérdező ez az év kérdése....akárhányszor olvasom a storyt elkap a röhögő görcs:)
2013. ápr. 23. 20:26
 15/20 A kérdező kommentje:

ezen már mondjuk szakadok én is:D

Év kérdése-->akkor helyezést:D

Nyer valaki már,ha kitalálja,hogy ki néz kit.:D

De ez ennyire bonyolult amúgy?:O:D Nekem ez annyira kib*szott egyszerűnek tűnik,hogy ki néz kit. :D Annyi az egész,ha szemezek a sráccal, aki tetszik,akkor "bekapcsolódik"a haverja is,és nézi,hogy én kivel szemezek.:D Kb ennyi a sztori lényege,de már én is röhögök de tényleg:D

Nem is gondoltam,hogy olyan bonyolult lenne ez:D

Vagy csak sz*rul írom le,és tényleg látni kéne:)

2013. ápr. 23. 21:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk az egész történetben már annyi a NÉZNI szó,hogyha itt azt NÉZIK,és próbálják kitalálni,hogy ki NÉZ,kit, akkor már nem győzik ezt a kérdést NÉZNI,hogy rájöjjenek,hogy mit NÉZNEK,meg,hogy a történetben miért NÉZ a srác,ha már mindenki NÉZ:D.
2013. ápr. 23. 21:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor sokadszor... szóval hogyan lesz ez ilyen országosan központi probléma, hogy néhány szakiskolás ül Bélapátfalván egy krimóban és egymást nézik? :o))) És a fő kérdés az, hogy miért? Tegyük fel, hogy nincs más szórakozás a faluban, ez a nap eseménye, a fénypont, hogy leülnek és egyik nézi azt, hogy a másik mit néz.

Hány választ érdemel meg ez a rendkívül fontos és komoly kérdés?

2013. ápr. 23. 21:38
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát ha már egyszer unatkozik az ember falun:D Hadd nézze a másikat legalább,éés utána had gondolkodjon,hogy miért nézik is egymást..:D Gondolkodj, ez teljesen logikus.

Elpróbáltam magyarázni barátnőmnek:D De nem értette meg Ő sem,így tényleg elég logikus kérdés:'D.

Akkor gondolkozok rajta egyedül,és keresem a megoldást,mi történik miért történik így ebbe a kicsi faluba ahogy:D

2013. ápr. 24. 15:50
 19/20 anonim ***** válasza:
oké de akkor aki nézi őt,az nézi a haverját ,is ,hogy az mit néz,ha látja .hogy ő az elsőt nézi akkor ránéz arra,hogy az nézi-e.ha nézi akkor visszanéz.ha nem nézi akkor meg nézi.hogy miért nem néz?jól mondom?
2013. ápr. 24. 16:48
 20/20 A kérdező kommentje:

Igeen:D

De én lefordítva úgy gondolom,hogy a srácot (a C-->havert) az érdekli,hogy milyen szemekkel nézek az Ő haverjára. (Ha B-t érdeklem, akkor lehetséges,mint haverok már megemlítette neki,hogy tetszem neki:D) :)

2013. ápr. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!