Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz engem, mikor nem Őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz engem, mikor nem Őt nézem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik,és ha havejával van,és nézem a nekem tetsző srácot, a haveja azt nézi,hogy én nézem/akkor is ha a nekem tetsző srác nem néz rám, de akkor is,ha rámnéz. Miért követi figyelemmel,hogy mi szemezünk/vagy szemezni próbálok a haverjával?:O:D
2013. ápr. 23. 16:34
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
haverja*:D kétszer is elrontottam.:D
2013. ápr. 23. 16:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az történik, hogy nézi, hogy ki nézi azt, hogy a másik nézi, hogy ő mit néz és így próbálja elterelni a figyelmet arról, hogy ő néz, amikor mások meg nem néznek. Amikor meg úgy néz, mint aki nem néz, akkor is néz. És aki néz, az néző.
2013. ápr. 23. 16:39
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem sikerült kiigazodnom:O:D

Amúgy a nekem tetsző srác haverja is néz,de én nem nézem őt,vagy csak néha, de olyankor néz gyakran,mikor vele van a nekem tetsző srác,azt figyeli nézem-e:D

2013. ápr. 23. 16:43
 4/20 anonim ***** válasza:
Levontam azt a következtetést, hogy az esemény nem a Vakok és Gyengénlátók Általános Iskolájában játszódott le.
2013. ápr. 23. 16:45
 5/20 A kérdező kommentje:

Áááhh:D Nem ott,nem ott.:D

Igen,itt mindenki néz:D

2013. ápr. 23. 16:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Mármint nem engem,hanem a világot:):D
2013. ápr. 23. 16:58
 7/20 anonim ***** válasza:
2es annyira röhögtem:)))
2013. ápr. 23. 17:00
 8/20 anonim ***** válasza:
Úristen,még mindig röhögök:)
2013. ápr. 23. 17:02
 9/20 anonim ***** válasza:
Keresztkérdés: ha nem nézed, honnét tudod, hogy néz...? :D
2013. ápr. 23. 17:16
 10/20 A kérdező kommentje:

Jaa és tényleg utolsó:D B*szdki ebbe van fucklogic.

Igen tényleg ránéztem,de nem úgy néztem,ahogy Ő. szemem sarkából is láttam,hogy nézett tovább,illetve előtte is. Meg mikor találkozunk is ránézek (általában minden ember szemébe belenézek)így látom,hogy pont Ő is néz.:D

De ez bonyolult,ezt csak úgy lehetne elmondani,ha nem szavakban mondanám el,hanem megmutatnám:D

2013. ápr. 23. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!