Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért nem mosolygott rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért nem mosolygott rám?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg egy srácot, akivel azóta már beszéllgettem párszor, de legtöbbször csak rámvigyorog aranyosan.:) Én mindig visszavigyorgok, és ezt már olyan általánosnak tartom, hogy meglepett, hogy ma reggel sulibamenet, mikor szállt le a buszról: nem vigyorgott rám, csak simán köszönt egy "hello"-val.:(:( Olyan közömbös volt... nem mosolygott.:( Igaz, reggelente teljesen más, mert fáradtak vagyunk, suliba megyünk, és nincs kedvünk semmire, de azért rámmosolyoghatott volna... Eddig inkább délutánonként láttam, és akkor mindig rámvigyorgott, de akkor mindig láttam rajta, hogy jókedve van, most meg olyan szomorú volt...:( Most egész hétvégén szar kedvem lesz emiatt. Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem vigyorgott rám?:(:(

16/L

2009. szept. 25. 18:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Talált egy másik csajt, vagy tényleg csak szar kedve volt?
2009. szept. 25. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

ennyire ne reagáld túl a dolgot, most egyszerűen nem volt kedve.

nem működnek azért olyan bonyolultan a srácok :) egyébként ha szeretnél vmit a sráctól, ne maradj meg a hello-nál, mert rengeteg időt pazarolsz az álmodozásra!

2009. szept. 25. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem oszt.társammal van így:D

persze teccünk egymásnak:P

ma Pl.: azért nem mosolygott reggel mert

Qwa másnapos wolt..xĐ

ez is lehet egy lehetőség*.*

2009. szept. 25. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kedve volt, nekem is volt ilyen esetem, és rákérdeztem h miért volt más, de csak rossz kedve volt.:)
2009. szept. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!