Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mehetnék, de barátom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, 22 vagyok. Budapesten tanulok, ő vidéken maradt, két-háromhetente találkozunk. Eddig soha senkivel sem barátkoztam, felháborodott ha a csoporttársaim köszöntek, egyedül lakom egy kollégiumban, nincsenek barátaim...Megismertem egy fiút, és ráébredtem, hogy bár eddig szerettem a barátomat, és vele akartam lenni, most arra vágyom, hogy megismerjem a környéket, ismerkedjek, bulizzak, éljek. Nagyon befordultam, évek óta magamra sem ismerni, de most valami nagyon hajt. Nem szeretnék szakítani a barátommal, szeretem, családtag, de mégsem tudom a háta mögött csinálni, percenként ellenőriz.2013. ápr. 22. 14:22
1/5 anonim válasza:
hogy ellenőriz?és mi az, hogy nem engedi, hogy barátaid legyenek? itt te is hibás vagy, hogy ezt hagyod.
2/5 A kérdező kommentje:
tudom, az elején elcsesztem. de nem akarok szakítani, belőle meg már túl sok. erőlteti az együttélés témát is.
2013. ápr. 22. 14:25
3/5 anonim válasza:
Kezdj el élni! Ha szeret a barátod, akkor meg fogja érteni és nem lesz ezen feszkó. Ha pedig nem érti meg és továbbra is ki akar sajátítani, akkor inkább hagyd ott... Akkor nem is érdemel meg téged.
4/5 anonim válasza:
Akkor mond el neki, hogy ilyen igényeid vannak. Ha téged szeret megérti majd, ha nem, na akkor lehet, hogy nem is te kellesz neki. De mindenképp próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, aztán ha az nem megy akkor lehet, hogy itt a vége a kapcsolatnak.
5/5 anonim válasza:
Elképzeltelek, ahogy tök egyedül, rongyos fehér lepelruhában mászkálsz egy elhagyatott, romos kollégiumépületben és felháborodsz, ha kimész onnan és valaki rád mer köszönni. És ezen most nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!