Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki h. melegek vagytok?
fiuk és lányok is irjanak és aztis ird le h. hány évesen derült ki, és h. szomoru voltál-e miatta
én nem vok az csak kiváncsiságbol kérdezem

"Sajnos te ezt valószínűleg soha sem fogod megtudni milyen rossz érzés..."
Sajnos? Inkább szerencséjére, nem? :/
és elötte enmis érdekeltek a csajok
v. ez h. volt?

jah tényleg,bocs.csak hamar kezdtem bele az önsajnálatba:D
Hát ez azért nem így van...Gondolom azért fiúként téged is érdekelnek a barátaid,jobban kijössz velük stb.(persze csak általában)Minket sokkal jobban érdekelnek a lányok(vagyis engem és így általánosságban beszélek)Én pl.nem az a lányos fajta vagyok,egész eddig fiúk között voltam/vagyok,de sajnos ők nem nagyon tekintenek rám igazi barátként,vagyhát hát nemtudom.Nehéz ezt elmagyarázni,igazi barátom nincs is ezért.Pedig olyan szívesen összebarátkoznék már egy lánnyal,csak akkor meg kezdenék sejteni hogy valami nincs rendjén hogy nem hajtok rájuk stb.(elképzelhetitek titeket beküldenének a lányok közé,hogy barátkozz velük mit szólnál...persze előbbutóbb megszokja az ember,csakhát nincs ember akivel dumálhatnék normálisan de ez van...) Mondjuk páran már most is sejtik szerintem.mindig divatosan öltözködöm,és pontosan áll a hajam,állítólag helyes is vagyok,dehát ja...így érzem jól magam.(vagy éppenséggel szörnyűen)
Amúgysajnos a heterok egy homoszexuális emberről azonnal azt képzeli el hogy miket csinálhat a párjával az ágyban és így itéli meg/el.Miközben ha belegondolunk egy embert nem aszerint kéne megítélnünk kivel hál és hogyan.Amúgy hogy még egy kis reménysugárt megemlítsek(a magam megerősítésére is),elég fiatal vagyok még szóval sokminden változhat.Azt nem mondom,hogy hidegen hagy a női test..és minden napomat arra áldozom hogy próbáljak heterová válni,mert még nem fogadtam el magam.Elég megerőltető így élni...nap mint nap egy színpadi előadás. 16f
én nem jövök ki "jobban" a barátaimmal
én csak kiváncsiságbol irtam

Nem derült ki, nem vagyok az.
"Pedig olyan szívesen összebarátkoznék már egy lánnyal,csak akkor meg kezdenék sejteni hogy valami nincs rendjén hogy nem hajtok rájuk stb.(elképzelhetitek titeket beküldenének a lányok közé,hogy barátkozz velük mit szólnál...
Ezt nem egészen értem. Büszke hetero létemre egy lány a legjobb barátom, több mint egy évtizede.
18F

Kedves tegnap 19:06 és 20:32 válaszoló!
Írtam neked privát üzenetet, megkaptad?
=)

Én pontosan nem tudom, hogy hogy "derült ki". Egyszerűen azt vettem észre, hogy nekem az sokkal jobben tetszik, ha látok egy aranyos arcú srácot, mintha egy hűűű mekkora mellű csajt. Ez olyan 12 éves korom körül lehetett.
Én nem mondom, hogy örültem neki, sőt sokáig nem tudtam megbarátkozni vele. De a lányokra egyszerűen csak barátként tudtam/tudok tekinteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!