Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a palik, hogy a nők bonyolultak, miközben ők sokkal inkább azok? :D
Annyira azért nem bonyolultak :D Persze akad néhány nehezebb eset, de én azt látom, hogy a férfiak alapból egyenesebbek, mint a nők. Férfiakról beszélek, nem fiúkról. A nők sokmindent képesek túlgondolni, túlkomplikálni a férfit illetően, pedig ők általában fele annyit sem agyalnak, mint a nők. Ezt meg kell náluk érteni, és neked sem lesz annyi bajod :) A férfitől általában azt kapod, amit látsz. Persze, olykor ők is játszmáznak. Talán nem is a férfi vagy a nő bonyolult, hanem maga a helyzet, amiben benne vannak adott esetben.
24N
Értelmetlenek és logikátlanok :DD
Óóó. XD Gondolom, akkor áttértél a melegségre, vagy a jobb kezed lesz a barátnőd, mert az nem értelmetlen.
(Én nem mondtam a pasikra, hogy értelmetlenek, sőt nagyon is értelmesek, csak fene bonyolultak, na :"D)
"Gondolom, akkor áttértél a melegségre, vagy a jobb kezed lesz a barátnőd, mert az nem értelmetlen."
Van barátnőm kistáska.
Lányként mondom, hogy a pasik rohadt egyszerűek. Egyenesebbek, őszintébbek, nem gondolkodnak annyit szerelmi dolgokon, mint mi, jobban tudják, kit és mit akarnak.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!