Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem erti meg h mar nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg h mar nem erdekel?

Figyelt kérdés

A baratnommel voltam 2 evig en voltam az elso neki reg megromlott a kapcsolatunk s szakitottunk , de o meg mindig azt mondja mindenkinek h egyutt vagyunk es jovoben ferjhez jon hozzam. amirol en nem tudok semmit s nem is kertem meg a kezet sem. En mar massal vagyok 1 honapja de zaklassa a lanyt h hadjon el mert h O meg mindig szeret.

Mit csinaljak ezutan h szalljon le rolam ?

koszonom a valaszokat

2009. szept. 25. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát az látszik h egy jó darabig még nem fogja feladni. itt csak egy dolgot tudsz csinálni, ami nagyon nehéz, de nincs más lehetőség - lesz.arod. tegyen így a mostani párod is. ne reagáljatok az emailjeire, telefonjaira, ha találkoztok vele, egyszerűen menjetek el mellette, mintha nem is ismernétek. az ismerősöknek, akik azt kérdezgetik, hogyhogy vele vagy? én úgy tudtam, hogy xy férje leszel! csak mondjatok annyit, hogy nahát, kicsit élénk az ex fantáziája. pár hónap múlva úgyis mindenki megtudja h már nem vele vagy, ő is megunja egyszer a zaklatást, mert akkor már neki lesz szégyen, hogy még egy szóra sem méltatjátok.
2009. szept. 25. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

:S ez elég szánalmas egy lánytól:S

De sztem is ez a megoldás szard le! Majdcsak rájön, nehéz a felfogása,de egyszer csak észreveszi magát!

Lehet, hogy olyan mint egy rossz gyerek a negatív is figyelem is figyelem, szóval még csak ne is veszekedj vele!

Koncentrálj az új bnőre:)

21/L

2010. febr. 10. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
nem tudsz semmit, ha ennyi ido alatt nem ertette meg akkor csinalhatsz barmit most sem fogja, majd elfelejt.
2010. febr. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!