Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak addig érdekel egy csaj amíg megszerzem magamnak?
tényleg tiszta hülye vagy de én értem mit mondasz.
sajnos én is világ életemben olyan voltam, ha valaki akart engem az akárki lehetett, valahogy nem tudtam úgy érezni hogy hudejo.
persze ha nem kellettem valakinek akkor tiszta "szerelmes" tudtam lenni:D
ez olyan vadászösztön dolog azt mondják. fene se tudja, talán csak a másik megszerzésének öröme az amibe "szerelmesek" vagyunk, maga az átmenet, a kapcsolatok legizgalmasabb része.
Hazaviszed, megcsinálod, esetleg még párszor, ha jó.
De!Aztán elkezd beszélni, próbál gondolkodni, kombinálni.Kinek kell az mi?Olyankor kell egy újabb steril egyed.Ilyen ez....
Jobban nem is kell elmélyülni ebbe.Csak így tovább.
jóhát van olyan is:D de az nem kapcsolat hanem egyenesen auswitz, naná hogy elég belőle. egy nap is sok:D
csak ennek nem kéne törvényszerűen így lennie... az emberek elfelejtik hogy egy kapcsolatnak az együtt töltött boldog pillanatokról és alapvetően arról kéne szólni, hogy mindkét fél jól érezze magát benne, ne pedig arról hogy bokorból rejtőzve kövessük a másikat (igen, előfordult ilyen, azért írtam ezt példának:D )
nem.meghaltak a szüleim.
örököltem nagy családi házat,kocsit,pénzt,de melózok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!