Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? (nem érdekel milyen rövid a kérdés mit kötöszködsz)
12-13-14 évesen az idősebb csajok tetszettek, a 17-18 évesek, vagy a filmekben látott nők :D stb. Most 18 vagyok és egyáltalán nem érdekelnek az idősebbek, inkább a fiatalabbak, persze a 17-18 éves korosztályból is vannak akik tetszenek sőt...de inkább a 13-14 évesek vonzanak, lefeküdnék akár egy 12 évessel is ha tetszik, tudom létezik olyan hogy törvény meg minden, emiatt nem is tenném de ez miért van?
Bármilyen véleményt elfogadok de a bunkóságot mellőzzük ha lehet...
van benne valami
de sokan mondják hogy ez már beteg...
Régen ők voltak az ideál, aztán megismerted őket, most már nem kell a 17-18 éves korosztály
A tiszta lélek vonz
Szerintem.
Nem tudom hogy vagytok vele, de én 19 éves fejjel akár 16-tal akár 26-tal is csinálnám. :D
Amúgy a pedofíliát a törvény bünteti, de a gerontofíliát nem. :)
Vagy azért, mert kialakult benned egy kép, hogy egy kapcsolatban legyen a fiú az idősebb; vagy ők jobban észrevesznek téged, és emiatt; vagy a korodbeliek, és az idősebbek a még idősebbek után érdeklődnek, nem te irántad, így letettél erről.
[Nálam mindig is úgy volt egyébként, hogy az idősebb fiúk tetszettek, (mármint hozzám képest pár évvel idősebbek), és ez nem változott meg. Csak az változott, hogy régen a velem egykorúak is szóba jöhettek, most meg már tényleg a pár évvel idősebbeket nézem csak.]
De az ember változik, szóval ez természetes. :) Azért 18 évesen 12 évessel ne kezdj ki, gyerek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!