Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet felismerni egy leszbikust/biszexuálist?
A leszbikus nőt onnan, hogy csak és kizárólag a nőkhöz vonzódik szexuálisan és romantikusan.
A biszexuális nőt meg onnan, hogy férfiakat és nőket is vonzónak tart(hat)nak szexuálisan és romantikusan.
Titok nincs. Úgy derül ki, ha az illető kimondja.
Minthogy a megjelenés, öltözködés, hajviselet, a mozgás, egyéb társadalmi viselkedés, a szerepek egyáltalán nem függenek semmiféle szexuális orientációtól.
Hát én pansexuális vagyok ( majdnem ugyan az mint a bisex )
szerintem .. hát egyet értek az előző válaszolóval
Ha például sokat akar a társaságodban lenni, úgy néz Rád, "véletlenül" megérinti a kezed (ha odaadja a tollát, vagy valami tárgyat)...
Ha ugyanazokért a dolgokért (zene, film, hobbik) rajong, mint Te, és mindenáron Veled akarja ezeket csinálni :D Nah, ez félreérthető volt, de érted :D
ez a rövid haj téma elég hülyeség, már bocsi... attól mert rövid a haja nem kell leszbikusnak lennie...
erre ne adj, mert rövid..
Sok rövid hajú csajt ismerek, és nem leszbikusak, még csak nem is biszexuálisak... összekevered a fiús lányokkal...
Egyet értek :D A rövid haj nem fejezi ki, hogy valaki leszbikus/biszex/hetero.
Van egy csaj ismerősöm (hetero), gimiben még fenékig érő haja volt, mára már full rövid. Megkérdeztem, miért vágatta le, mire mondta, hogy sokkal könnyebb kezelni is, meg jobban áll neki :D
Ráadásul senki nem nézi leszbikusnak, több pasija volt, mint nekem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!