Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább lányokhoz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lányokhoz szól a kérdés. Megismertek valakit mennyi idő után jönnétek vele össze?

Figyelt kérdés
Ha valaki felvesz benneteket, akkor azok egyből barátzónába landolnak?

2013. ápr. 20. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sok sikert hozzá.
2013. ápr. 20. 18:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a stílusod miatt nem kellesz senkinek. Sok sikert, neked az öngyilkosság még jót is tehet.
2013. ápr. 20. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:

:(

én is ismerek egy ilyesmi srácot, és vele az a baj, hogy nem érezteti a lányokkal, hogy bejönnek neki. mármint tényleg csak barátkozik, holott pl tehetne olyan megjegyzéseke,amik arra utalnak, hogy igenis ő férfi és tetszik neki a lány. persze nem kell nyomulni, de ha csak barátkozol ne csodálkozz,ha bekerülsz a barátzónába.

ha pedig egy lánynak nem jössz be,legalább az elején kiderül, így rárepülhetsz a következőre. sajnos ilyen az élet, az erősebb marad életben (ez esetben a rámenősebb). L

2013. ápr. 20. 18:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, ilyen az élet, válogattok világnak, semmi nem jön be nektek. Nem stílus, kezdeményezzek, nem nézek ki jól. Nektek meg csak a szépek kellenek!
2013. ápr. 20. 18:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Az átlagos meg szart se ér. Az én egyetlen hibám a visszahúzódás, hogy bátortalan vagyok.

Amúgy meg, megértő, figyelmes, kedves. Szoktam jelezni, ha egy csaj bejön, csak egyből mivel nem vagyok jó pasi, kapom is az intést.

Az, hogy most nagy a szám, depis vagyok, mindenkinek járnia kellene a boldogságnak. Nem válogatni ész nélkül lányoknak is. Mert én is érnék ugyan annyit mint bárki.

Míg mások szarba vesznek, kihasználnak, nekem csak egy lány kellene, aki szeret / szeretem.

2013. ápr. 20. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Most tényleg itt kell rinyálnod?
2013. ápr. 20. 18:56
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, mert igazam van! Akkorák a rohadt igények, hogy egyszerű srác nem talál magának partnert. S nem én vagyok az egyetlen.

Szóval nem feltétlen biztos hogy bennem van a hiba!

2013. ápr. 20. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Megmondom én neked, hogy mi a baj. A hozzáállás.

Ha nem ilyen hozzáállásod lenne, hogy „jaj, úgysem kellek senkinek”, akkor talán már lett volna barátnőd. Az önsajnálat bizony a kisugárzásodban is benne van, ezt észreveszik a lányok, és mivel ez most elég negatív, nyilván nem szívesen ismerkednek veled.

A másik nagy baj, hogy általánosítasz. Egyáltalán nem igaz, hogy minden lánynak nagyok az igényei, csak helyes pasikkal jönnek össze, stb. Az is lehet, hogy te is helyes vagy, de amíg ezt te sem hiszed el magadról, ne várd el másoktól.

Lehet, hogy ahol te laksz, ott csak ilyen lányok vannak, bár én ezt azért nehezen tudom elhinni.

Egyébként meg talán nem mindenért csak a lányokat kellene hibáztatni, inkább próbálj meg kicsit változtatni magadon. Járj el szórakozni, hátha sikered lesz, mert ha mindig azon keseregsz otthon, hogy csúnya vagy, akkor senkivel sem fogsz találkozni.

Ha pedig mégis úgy szeretnéd felhívni magadra a figyelmet neten keresztül, hogy itt fenyegetőzöl full idegen embereknek, hogy öngyilkos leszel, akkor főleg rossz irányba haladsz, mert így aztán biztosan mindenki menekül majd előled.

Gondolkozz el azon, amit írtam!

28/N

2013. ápr. 21. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:

4. vagyis a kerdezo

Még jo hogy a neten teszed fel a.kerdest te szerencsetlen,nem majd az utca tuloldalan levo villanypoznara ragaztod ki cedulára? Jesszusom! Nem egyertelmu,majd ha megtanulsz fogalmazni,az.lesz. Èn speciel arra aszocialtam hogy kocsival felvesz,mert jofej akar lenni es haza visz,de egy fb jeloles!? Pfff,barátság!?

Nekem tudod ki a baratom?! Akinek fb. emlekezeto nelkul is tudom hogy mikor van a szulinapja, jandekot is.kap. tudom minden nyűgjét és boldogságát,segit ott ahol tud....na ez barat,de amit te irsz az l.fasz esti fénnyel.

2013. ápr. 24. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!