Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy álltok az ilyen lányokhoz?
A visszahúzódó,csendes és nehezen oldódó lányokra gondolok...Inkább hagyjátok őket és kerestek mást vagy szántok a lányra időt ,hogy megismerhessétek?
Én is ilyen vagyok és néha úgy érzem ,hogy nem áldozna rám időt a legtöbb fiú. :$
Igen, szannek ra idot, viszont 10-bol 9x a lany reszerol SEMMILYEN visszajelzes nem erkezik, hogy orul-e annak, hogy kozelednek hozza. Ettol meg mint pasi az idegbaj tud neha kerulgetni...
21/F
Én inkább el kerülöm őket.
Sajnálom cicus,de ez van.Mert nem szeretnék valakinek a szerelme,legjobb barátja,lepedőakrobatája mellett még az apja és a pszichológusa is lenni.Voltam már olyannal,nem kell több.
CSak az a baj,ha meglátok egy lányt,és érzem,hogy kell akkor vége van a gondolkodásnak,és ha pl rólad lenne szó,próbálnálak megismerni,szeretni,és hogy te is szeress.
Sajnos ez így megy...
Nem mind1, hogyan visszahúzódó. Ha lehet vele beszélgetni, de nehezen nyílik akkor az aranyos is tud lenni. Viszont ha sosem keresi a társaságomat, mindig nekem kell akkor az nevetséges. Nem vagyok szeretetbank, hogy mindig csak én fektessek bele a dologba... És az a kifogás, hogy ő gátlásos, önbizalom hiányos, félénk, határozatlan... Ezeket tartsa meg magának. Szóval számít a MÉRTÉK!!!
Szóval inkább jobb egy barátságos, ám távolságtartó lány, mint egy határozatlan, félénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!