Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés jó csaj?
Ezalatt értem:
-kedves arc, normális alak, nem beképzelt pózolós, csücsörítős könnyűvérű plázacsaj, ja és van humorérzéke, mert ez nekünk férfiaknak is fontos, hogy ha humorkodunk veletek, akkor ne sértődjetek meg olyanon, amin más nevetne, vagy visszavágna valami jobbal.
Hm látom szereted a többszörösen összetett mondatokat.
Vannak ilyen lányok/nők rengeteg.Csak te a csücsörítős csajokat veszed észre.Amikkel nincs is baj.Ki kell őket használni.Vagy ha nem érdekel téged akkor ne foglalkozz velük.
én lányként úgy látom, hogy nagyon sok ilyen lány van ... :) de mondjuk nem látok férfi szemmel.
attól függ, hogy neked mi a szép? mert ha egekben vannak az igények, akkor tényleg alig van.
egyébként én meg pont azt veszem észre, hogy alig van jó pasi. :// és még annál kevesebb a férfias.
Megfelelnék az elvárásaidnak, csak éppen nincs tökéletes alakom.
Egyébként ritka a jó pasi. Nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!