Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az h annyi jó csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h annyi jó csaj van" és nagyon kevés jó pasi?

Figyelt kérdés

rengeteg csaj szép, csinos és szexy csak szaladgál Budapesten míg pasikból ezeknek a töredéke :S persze tisztelet a kivétel mert sok lány is csúnya de nagyon sok szép lány de pasikból olyan keveset látni:S

19/L

2011. júl. 26. 13:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
71%
talán ha nem külső alapján nézelődnél, talán lenne pasid is...
2011. júl. 26. 13:18
 2/30 Smartguy86 ***** válasza:

1. Ez tök szubjektív, hogy kinek mi a szép. Neked is más a szép, meg másnak is...

2. Nem járod egész nap Budapestet, és nem figyelsz meg mindenkit, hogy tudd.

3. Mi a szép szerinted? Ha divatos? Van aki utál divatmajom lenni. Ha izmos? Az tény, hogy kevesen figyelnek a testükre... Konkrétan?

2011. júl. 26. 13:18
 3/30 anonim ***** válasza:
51%
Elsőnek igaza van...
2011. júl. 26. 13:19
 4/30 anonim ***** válasza:
mertmikor BP-n vagyok nem találkozunk. vonulj át a Kisalföldre, én ott leledzem
2011. júl. 26. 13:22
 5/30 A kérdező kommentje:
igazatok van de én most külső alapján kérdeztem" persze nagyon fontos a belső is. Most én arcra gondoltam kevés szép" arcú pasi van az öltözködés nem érdekel:) arra most itt nem is is gondoltam a test hát igen nem kell h izmos legyen de ne is legyen dagadt.
2011. júl. 26. 13:23
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert evolúciós szempontból a pasik szép lányra vágynak míg a lányok olyan pasira aki biztosítja számukra a szükségleteiket.

Magyarul: a lányoknak a párválasztáshoz inkább szépnek kell lenniük ahhoz, hogy a legjobb erőforrásokkal rendelkező hímeket magukhoz csábítsák, míg fordítva ez nem helytálló, a pasinak inkább a megfelelő erőforrások előteremtése a fontosabb cél. (És nem csak anyagi javakra gondolok)

2011. júl. 26. 13:25
 7/30 A kérdező kommentje:
nincs meg az a sárm" bennük és ez a baj egy csomó pávát látni az utcán szőrnyű:S
2011. júl. 26. 13:25
 8/30 anonim ***** válasza:

Hát sok a szép lány ez tuti.Ami minket férfiakat illet, sokan közüllünk nem öltözködünk annyira...ez sok bámészkódást igényelne üzletekben, a sérót is elintézzük egy army frizurával(bura fej) és ami az adottságokat illeti, amit a mama adott azt viszi az ember tovább.Ami az izmokat illeti, hát nem mindenki sport ember...

Lényegében a jó pasit a jó dumája, vagány személyisége teszi, legalábbis ezt hirdetik a nagy nőcsábászok(pua).

2011. júl. 26. 13:29
 9/30 anonim ***** válasza:
szép lányok????? szerintem meg beteges, sovány, vagy elhízott, elkényeztetett műnők mindenhol
2011. júl. 26. 13:29
 10/30 anonim ***** válasza:
Hát a sárm, az nagyjából kisugárzás kérdése.Mit érez belül az illető, pozitivan gondolkozik-e, van honnat meritsen lelki erőt hogy magabiztos legyen stb.
2011. júl. 26. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!