Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h annyi jó csaj van" és nagyon kevés jó pasi?
rengeteg csaj szép, csinos és szexy csak szaladgál Budapesten míg pasikból ezeknek a töredéke :S persze tisztelet a kivétel mert sok lány is csúnya de nagyon sok szép lány de pasikból olyan keveset látni:S
19/L
ma 13:45
Egyetértek. Egy csúnya nőből simán lehet átlag csajt csinálni, egy átlagosból pedig egy szép lányt, akire az ember felkapja a fejét.
Egy csúnya fiú viszont nem tud sminkkel, frizurával trükközni.És egy átlag sem tud, hanem marad átlag, aki mellett elsétálsz, és észre sem veszed.
Mindenesetre én próbálok adni magamra, kinézetre átlag fölött vagyok egy kicsivel, de helyesnek nem mondanám magam. Viszont mindig foglalkozok magammal, használok tonikot, arckrémet, napozok, sportolok, ha kell kozmetikushoz is elmegyek. Frizurámon sokat nem tudok változtatni, mivel hogyha 4 cm fölé megy, akkor a göndörsége miatt összevissza áll, elfekszem, pedig a hosszabb haj jobban állna. Szóval korlátolt a lehetőség.:)
Mert így az átlagos pasinak csak az agyonhasznált leélt nők maradnak... :)
Meg persze azok akik nem így állnak hozzá a világhoz mint a kérdező.
Utolsó:
igen, de van az olyasfajta göndör haj, ami ápolatlanság érzetét kelti, hiába 2 naponta mossa és 3x fésüli egy nap az ember. Na az enyém pont ilyen. Ja és 3 forgó van a hajamban összesen:)
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
örülök h te is így gondolod a mai pasikból hiányzik a sárm:'( Egy csomó gyökér metroszexuális pasi rohangál az utcán :S:@
Abban is egyetértek h könnyebb egy lánynak szépnek lennie de szerintem egy pasinak sem lenne lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!