Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek konyveket szerelemrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek konyveket szerelemrol, randizasrol, nokkel valo viselkedesrol, szabalyokrol, taktikakrol?

Figyelt kérdés

Olyan konyv kellene ami a fennebb emlitett dolgokrol ir, tanit, hozzateve meg az erzelmeket, nok pchihologiajat, nok gondolkodasat, csajozasi tippeket, testbeszedet, a nokkel valo beszelhetest, hogy hogyan kell beszelni egy novel(ez erdekelne a legjobban) stb stb de barmit amibol tanulni lehet, es sikeresebb lehet az ember a noknel.

Ha tudsz valamilyen konyvet ird meg.

koszi :)

2013. ápr. 19. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
11%

Úgy nevezik ezt a könyvet,hogy:Magyar helyesírás szabályai.

Ékezetek használata fejezet.Tanulmányozd,és ne gyere azzal hogy "telóról írok"!!

2013. ápr. 19. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Csernusnak ott van két könyve: A nő,A férfi.
2013. ápr. 19. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyeneket felesleges olvasni.Mert igazán nem érthetsz meg minden nőt.Egyet érdemes csak,de azt alaposan,és azt is hosszú évekbe tellik.És érdeklődni kell,kérdezgetni,foglalkozni vele.
2013. ápr. 19. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, ha normálisan beszélgetnek velem a fiúk. Taktikázással nem lennél nálam sikeres.
2013. ápr. 20. 00:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Keress rá a "PUA" kifejezésre, és egy új világ fog előtted kitárulkozni. :D
2013. ápr. 20. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!