Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy a szerelem nem is az érzésekről szól hanem a szabályokról meg korlátozásokról?
Egyetértek veled. Lásd, hogy a szerelmes embereknek hirtelen nem is fontos a család, a barátok, az addig művelt hobbija. Semmi. Csak a másik jár a fejében egész nap. Aztán ön az önzőség, kisajátítás, a hamis érzelmek (álarcokat vesznek fel).
Az első hozzászóló még sose moccant ki a szobából, honnan is tudhatja.
Előző hozzá szóló! semmi baj nincs ezekkel a gondolatokkal,akkor lenne korlátozott az elméje ha azt hinné hogy a szerelem csak a szexről szól,de mint ki derült ez nem igaz.
kérdező! eléggé érdekesek ezek,ezek a gondolatok...16 éves fiú vagyok,és én ezt így látom:Hatalmas különbség van az önzetlen szerelem és a Csajozás/pasizás között!a szerelemben nincs féltékenység nincsenek határok,szabályok,nincsenek láncok a kézen.Szereted a másik felet úgy hogy nem vársz tőle semmit,még a hibáit is szereted,nem akarod birtokolni hanem meg hagyod szabadnak,mintha egy lepkét szeretnél de a lepke úgy szép ha száll,így el engeded.Csak távolról nézed minden mozzanatát,ez a szerelem!Ennek ellentéte amiről te kérdeztél,szánalmas mikor egyes emberek csak azért randiznak a másikkal hogy csináljanak valamit mert nincs jobb dolguk,vagy csak játszadozni egy kicsit,esetleg egy kis ba*z*s*a szóba állnak a másikkal.Ők birtokolni akarják a másikat,ők be börtönözik a lepkét,meg ölik.Igen,a férfiak sokszor csak a kihívást látják a nőben,a nők meg tényleg csak arra vágynak hogy a férfiak körbe ugrálják őket.De ez puszta emberi természet,nem tudunk vele mit csinálni,ám ez mégis csak jó dolog mert e nem lennének házasságok,kapcsolatok,szerelem sem gyerekek,e nélkül ki halna az emberiség.Talán hiú és vak vagyok,de szeretem a romantikát,szeretem a szerelmet,az önzetlen szerelmet.
Sándor,jó arc vagy!
A kérdezőnek meg: én a barátommal teljesen szokatlan módon jöttem össze. Nem voltak meg nálunk a szokásos lépések amiről te is beszélsz. Nem volt taktikázás,egymás idegeinek húzása (pl: nem hívom fel,nem írok rá,megvárom míg ő keres mert az ilyenolyan amolyan). Kb. 4-5 hónapig a legjobb barátom volt,és lassan 2 hónapja járunk. Vannak dolgok amikben ő kezdeményez,vannak amikben én. Szóval nem mindenki olyan mint amit te írtál:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!