Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tettszem neki? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszem neki? Mit tegyek? 15/L 15/F

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Ez a második évem egy középsuliban. Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon megválltozott az utóbbi hónapokban. Összeveszett a legjobb barátjával és azota mindig a lányok társaságát keresi a szünetekben. Mindig viccelődik velem, mosolyog stb. stb. Amikor csak lehetősége van mindig mellém ül a szünetekben,de ha nincs ott a barátnőm akkor meg sem szólal. A facebookon több órát beszélgettünk néhány hete,de a hitről, a női jogogkról stb. stb. A facebookon nagyon nyílt és szinte mindjárt visszaír,de a suliban van,hogy néha úgy csinál mintha nem is léteznék. Nen tudom eldönteni,hogy helyes-e vagy nem. A többi lány szerint nem. (magas, szőke, vékony és elég gazdagok a szülei)

Mai nap: mögénk ült a padtársával,de ő nem mögém,hanem a padtársam mögé ült. Egész órán hülyült és megpróbállt rajzolni a vállamra. Amikor pedig hátranéztem,hogy mit csinál rajt akadtak a szemeim a szemein. (nagyon szép kék szemei vanna) Ő pedig észrevette és mondta,hogy jó lenne,ha nem bámulnám. (elég komolyan) Az azt követő óra előtt tanultam,mert írtunk. Odajött mellém és elkezdte ő is olvasni a füzetem. Kb. fél fejjel magasabb,szóval elég jól le kell neki hajolnia hozzám. Annyira szeretem amikor beszélget velem... :)

Majd megírom minden nap,hoy mi történt! :) addig is várom a kommenteket...

2013. ápr. 19. 23:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
ha nem vagy kész a párkapcsolatra de tetszik neked akkor mondd el neki mert szegény most tuti nem tudja mit gondoljon :) ami pedig a fb-t illeti csak annyit tudok mondani, hogy a neten mindenki sokkal nyíltabb mint éloben, ezt már én is tapasztaltam. szerintem azért néz levegonek mert számára a 'kicsit várjunk' elutasítás volt. sztem mondd meg neki, hogy neked is tetszik csak még nem vagy kész egy párkapcsolatra :)
2013. jún. 13. 18:58
 12/12 A kérdező kommentje:

mostanában megint nem is foglalkozott velem. el is voltam keseredve, aztán mondta,hogy kezdjünk bele nyáron!

sajnos megint azt mondtam neki,hogy várjunk

2013. jún. 15. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!