Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettszem neki? Mit tegyek? 15/L 15/F
15 éves lány vagyok. Ez a második évem egy középsuliban. Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon megválltozott az utóbbi hónapokban. Összeveszett a legjobb barátjával és azota mindig a lányok társaságát keresi a szünetekben. Mindig viccelődik velem, mosolyog stb. stb. Amikor csak lehetősége van mindig mellém ül a szünetekben,de ha nincs ott a barátnőm akkor meg sem szólal. A facebookon több órát beszélgettünk néhány hete,de a hitről, a női jogogkról stb. stb. A facebookon nagyon nyílt és szinte mindjárt visszaír,de a suliban van,hogy néha úgy csinál mintha nem is léteznék. Nen tudom eldönteni,hogy helyes-e vagy nem. A többi lány szerint nem. (magas, szőke, vékony és elég gazdagok a szülei)
Mai nap: mögénk ült a padtársával,de ő nem mögém,hanem a padtársam mögé ült. Egész órán hülyült és megpróbállt rajzolni a vállamra. Amikor pedig hátranéztem,hogy mit csinál rajt akadtak a szemeim a szemein. (nagyon szép kék szemei vanna) Ő pedig észrevette és mondta,hogy jó lenne,ha nem bámulnám. (elég komolyan) Az azt követő óra előtt tanultam,mert írtunk. Odajött mellém és elkezdte ő is olvasni a füzetem. Kb. fél fejjel magasabb,szóval elég jól le kell neki hajolnia hozzám. Annyira szeretem amikor beszélget velem... :)
Majd megírom minden nap,hoy mi történt! :) addig is várom a kommenteket...
sajnos én egy másik városban lakom (20km-re) és ő nem az olyan,aki meghívna...
Az egész családja elég nagyra tartja magát, ő olyan kimondott "uri gyerek" (Audi. Mercedes Iphone stb. stb.)
Majd írom a fejleményeket! :)
múlt hét pénteken én és még 3 barátnőm + a fiú elmentünk a parkba. 2 órakor indult a buszom. A barátnőim 1:50-kor elmentek,hogy egy kicsit egyedül maradhassunk. Amikor mentünk még azt mondta,hogy nem akar hazamenni,de amikor elmentek a lányok még egy percig sem maradt ott. Azt mondta,hogy sietni kell.
NEM ÉRTEM!
A társaságodat keresi, ez egyértelmű. A barátnőiddel hogy viselkedik? Nem lehet, hogy csak kedves veled simán, de nem akarja, hogy úgy hidd, tetszel neki? Bár még elég fiatalka legény, nem tudja, hogy kell viselkedni a lányokkal... :) Írtad is, hogy már nem haverkodik fiúkkal. Na, lényeg a lényeg, nem akarok hülyeséget mondani, légyszi, írj privit!:)
16,5/L
elég rég óta nem voltam fent. :) Fejlemények történtek :). kb. 2 hete egy őszás utáni napon kikisért a buszmegállóba és azt mondta,hogy tettszem neki. nagyon zavarban volt :D. Én hülye pedig azt mondtam neki,hogy várjunk még egy kicsit.
Most is nagyon sokat beszélgetünk facen, és minig ő ír rám,de a suliban úgy viselkedik mintha nem is léteznék. Átnéz rajtam és van,hogy beszól. Olyan mintha a legjobb haverjának tartana mostanában fecen,de én LÁNY vagyok!! Mit csináljak?
Nem szeretnék még párkapcsolatot. Igazából egy összebújós társra lenne szükségem,akivel meg tudom beszélni a gondjaimat. A facebookos énje erre a feladatra tökéletes lenne,de élőben nagyon zavarban vagyok tőle. Lehet,hogy ő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!