Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tettszem neki? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszem neki? Mit tegyek? 15/L 15/F

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Ez a második évem egy középsuliban. Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon megválltozott az utóbbi hónapokban. Összeveszett a legjobb barátjával és azota mindig a lányok társaságát keresi a szünetekben. Mindig viccelődik velem, mosolyog stb. stb. Amikor csak lehetősége van mindig mellém ül a szünetekben,de ha nincs ott a barátnőm akkor meg sem szólal. A facebookon több órát beszélgettünk néhány hete,de a hitről, a női jogogkról stb. stb. A facebookon nagyon nyílt és szinte mindjárt visszaír,de a suliban van,hogy néha úgy csinál mintha nem is léteznék. Nen tudom eldönteni,hogy helyes-e vagy nem. A többi lány szerint nem. (magas, szőke, vékony és elég gazdagok a szülei)

Mai nap: mögénk ült a padtársával,de ő nem mögém,hanem a padtársam mögé ült. Egész órán hülyült és megpróbállt rajzolni a vállamra. Amikor pedig hátranéztem,hogy mit csinál rajt akadtak a szemeim a szemein. (nagyon szép kék szemei vanna) Ő pedig észrevette és mondta,hogy jó lenne,ha nem bámulnám. (elég komolyan) Az azt követő óra előtt tanultam,mert írtunk. Odajött mellém és elkezdte ő is olvasni a füzetem. Kb. fél fejjel magasabb,szóval elég jól le kell neki hajolnia hozzám. Annyira szeretem amikor beszélget velem... :)

Majd megírom minden nap,hoy mi történt! :) addig is várom a kommenteket...

2013. ápr. 19. 23:00
1 2
 1/12 Ipso ***** válasza:
Szép kérdés. Szerintem tetszel neki. Döntsd el, hogy ő is tetszik-e neked, és ha igen, ne félj visszamosolyogni rá. Ha pedig meghív fagyizni, fogadd el.
2013. ápr. 20. 02:35
 2/12 A kérdező kommentje:

sajnos én egy másik városban lakom (20km-re) és ő nem az olyan,aki meghívna...

Az egész családja elég nagyra tartja magát, ő olyan kimondott "uri gyerek" (Audi. Mercedes Iphone stb. stb.)

Majd írom a fejleményeket! :)

2013. ápr. 20. 10:51
 3/12 A kérdező kommentje:
mostanában ahova ülők odaballag és ő is leül. van,hogy összenézünk és elmosolyodik :)
2013. ápr. 30. 21:46
 4/12 A kérdező kommentje:

múlt hét pénteken én és még 3 barátnőm + a fiú elmentünk a parkba. 2 órakor indult a buszom. A barátnőim 1:50-kor elmentek,hogy egy kicsit egyedül maradhassunk. Amikor mentünk még azt mondta,hogy nem akar hazamenni,de amikor elmentek a lányok még egy percig sem maradt ott. Azt mondta,hogy sietni kell.

NEM ÉRTEM!

2013. ápr. 30. 21:48
 5/12 roxycs ***** válasza:
lehet hogy csak be van ijedve, nem tudja mit mondjon, mit csináljon...
2013. ápr. 30. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
attól, h kő gazdag, nem jelenti azt, hogy külömb mint te. :D Elég szégyen az, ha valakit megvetnek ez miatt. -Nekem is van lóvém, de nem vagyok önelégült... -.-" különben 20 km, az semmi, simán lehet utazgatni, kibírható a táv :D ( kb. fél óra..) Azonfelül igen, tetszel a kölyöknek, csak még eléggé fiatalok vagytok ahhoz, hogy ezt nyugodtabban kezeljétek. Valószínű, hogy még nem nagyon volt ilyen lánnyal előtted, így nem tudja, hogy egyes szituációkban mit is kellene csinálni. BÁR azért látszik, hogy keud kibontakozni :P Hajrá fiatalok hajráá ^^,
2013. ápr. 30. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
ja utolsó, ha ketten maradnak a fiú zavarba jön
2013. ápr. 30. 22:36
 8/12 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem írni,hogy múlt héten a kötelező tesiórák miat el kellett mennünk az uszodába. Hosszú hajam van, így már az összes lány elment mire végeztem a felöltözéssel. Amikor indultam a buszmegbe ott áltt ő és még 2 barátja az uszoda mellett. Amikor megláttak elindultak,de elég lassan. A számítógépekről beszélgettek, így amikor utolértem őket le is hagytam őket,mert gondoltam,hogy nem tudok hozzászólni a témához. Azon az utcán mentem a buszmeghez amelyikben ez a fiú lakik. Miután lehagytam őket kb. öt perc múlva kiabált nekem a fiú,hogy "Hé ..., nem vársz meg minket? :) " Megvártam őket és utánna együtt mentünk. Amikor oda értünk a házuk elé kb. egy percig még beszélt a barátjaival és bement(én csak halgattam).
2013. máj. 1. 12:33
 9/12 anonim ***** válasza:

A társaságodat keresi, ez egyértelmű. A barátnőiddel hogy viselkedik? Nem lehet, hogy csak kedves veled simán, de nem akarja, hogy úgy hidd, tetszel neki? Bár még elég fiatalka legény, nem tudja, hogy kell viselkedni a lányokkal... :) Írtad is, hogy már nem haverkodik fiúkkal. Na, lényeg a lényeg, nem akarok hülyeséget mondani, légyszi, írj privit!:)

16,5/L

2013. jún. 6. 12:28
 10/12 A kérdező kommentje:

elég rég óta nem voltam fent. :) Fejlemények történtek :). kb. 2 hete egy őszás utáni napon kikisért a buszmegállóba és azt mondta,hogy tettszem neki. nagyon zavarban volt :D. Én hülye pedig azt mondtam neki,hogy várjunk még egy kicsit.

Most is nagyon sokat beszélgetünk facen, és minig ő ír rám,de a suliban úgy viselkedik mintha nem is léteznék. Átnéz rajtam és van,hogy beszól. Olyan mintha a legjobb haverjának tartana mostanában fecen,de én LÁNY vagyok!! Mit csináljak?

Nem szeretnék még párkapcsolatot. Igazából egy összebújós társra lenne szükségem,akivel meg tudom beszélni a gondjaimat. A facebookos énje erre a feladatra tökéletes lenne,de élőben nagyon zavarban vagyok tőle. Lehet,hogy ő is?

2013. jún. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!