Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok? Tippek azoknak akiknek még nem volt meg?
érdekel hogy másoknak milyen volt az első csókuk :D Milyen tippet tudátok adni nekem ha tudom hogy a következő randin majdnem 100% hogy megcsókolnak?? (úristenem, de parázom.. XD)
ja és lány vagyok
Rémes.
De ettől még a tied lehet jó.
nagyon készültem rá,de a legváratlanabb pillanatban jött. jó volt, romantikus. emlékszem rá, hogy totál kiürült a fejem, sok tinimagazint olvasgattam hogy hogy kell mozgatni a nyelvem,stb., hát, abszolút nem fogsz ezekre a dolgokra koncentrálni,sőt,semmire nem,csak élvezni :)
persze ez az ideális eset.:)
Borzalmas :D ciki, vagy nem ciki..de egy buliban történt - nem misztifikáltam túl ezt a csók-dolgot alapból. A srácnak abból állt az egész, h kb körbenyalt az államtól az orrom aljáig...pedig neki tuti nem ez volt az első :D a következő delikvens szerencsére már megmaradt az ajkaimnál :D
23/l
nekem sokkal jobb lett volna ha előtte megnéztem volna ezeket
Az elsőnél azt sem tudtam, hogy mit kell csinálni, de belejöttem. Szerencsére kedves barátom volt/van (még mindig :D) és nem csinált belőle nagy ügyet...
Amúgy jön magától, tudom, hogy más választ vársz, én is más választ vártam, de tényleg igaz..:)
És ne parázz rá, mert azzal elrontod..csak élvezd a pillanatot! Elrontani nem lehet! :)
Nekem is borzalmas volt, máig kiráz a hideg, ha rágondolok. Olyan mosógép effektus volt az én csávóm részéről is. XD
De legalább azóta csak jobban smároló fazonokkal hozott össze a sors, bár annál tényleg nem nehéz!
Szerintem úgyis meg fognak csókolni, főleg, ha már "következő randi". Remélem, jól fog elsülni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!