Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok? Hány évesen történt?
Figyelt kérdés
tudom volt már hasonló de sehol nem voltak komoly válaszok2012. júl. 7. 22:18
1/9 anonim válasza:
Büdös volt Fluor szája
SP voltam szijaaasztooook :)
18/l
3/9 anonim válasza:
14/F még nem volt, csak a fagyival, de azzal rakásszor xD
4/9 anonim válasza:
14 évesen, túl nyálas volt és nagyon bénáztam... de így utólag visszaemlékezve vicces élmény... (lány)
5/9 anonim válasza:
"sehol nem voltak komoly válaszok"
Ezzel alapoztad meg ezen topic sorsát is.
6/9 anonim válasza:
14 és nagyon romantikus volt.Egy bál után történt :)
7/9 anonim válasza:
13 voltam, és jó volt :) Kellemes emlék marad, a fiúval később, 16 évesen együtt is voltunk egy darabig, de nem volt komoly. 22/L
8/9 anonim válasza:
21 évesen részegen, azóta is csak részegen tudok smárolni lányokkal, ki érti ezt? :D
22F
9/9 A kérdező kommentje:
5# ahelyett, hogy okoskodsz,inkább válaszoltal volna....
nekem 16l
2012. júl. 8. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!