Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme kivárnom és lesz valami, vagy hagyjam?
Hát,ez egy bonyolult történet...szóval az elejéről kezdem.Az egyik legjobb barátnőmmel körülbelül fél éve felhoztuk a "te-néztél-e-már-úgy-csajra" témát,ahol én bevallottam,hogy eddig én két alkalommal folytattam párkapcsolatot azonos neművel(én is lány vagyok),aztán pár nappal ez után a barátnőm arra a következtetésre jutott,hogy nekem szeretné adni a szüzességét és le szeretne feküdni velem.Jó ideje éreztem kettőnk között a vonzalmat,de nem tudtam,ő hogyan viszonyul a témához,szóval nem hoztam fel,de ahogy felajánlotta,persze beleegyeztem.Onnantól megállás nélkül minden nap kétértelmű,erotikus töltetű beszélgetések,lenge ruhás vagy épp félig-meddig ruhátlan képek váltása,kacérkodás egymással...körülbelül az elmúlt 1 hónapban kezdődött a bonyodalom,mert észre vettem,hogy a beszélgetéseink során kicsit több dolgot képzeltem bele egy-egy mondatába,és sokszor merült fel a 'mi lenne ha...'.Végülis,gyönyörű módon belezúgtam,és ezt be is vallottam neki pár nappal ezelőtt.Azt mondta én sem vagyok semleges számára,mert mindig kiakad még akkor is ha más csajra gondolok,fáj neki a hiányom,úgy mint senki másé,és tisztáznia kell magában,hogy mit is érez.Egy pasival volt csak eddig kapcsban,de csalódás érte,és fél,hogy ha netán belémszeretne velünk is ez lenne,és nem tudna rám azután ugyanúgy nézni.Ennek ellenére próbálom rávezetni,hogy egy rossz tapasztalat alapján ne általánosítson be mindenkit,és próbálom finoman az ujjaim köré csavarni. :) Amikor azt írom/mondom neki,hogy szeretem,mindig azt válaszolja,hogy megemelkedik a pulzusa,és hogy mit tettem vele,mikor bókolok neki elpirul,a vonzalomról pedig ne is beszéljünk...szerintetek várjak,és sikerülni fog vagy mondjak le róla?
U.i.:amúgy még nem feküdtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!