Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas az egész, de kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik erről?
Figyelt kérdés
9hónapja vagyunk együtt.1hónapja összeköltöztünk,én vagyok a női részleg.Úgy döntöttem,hogy elköltözök,mert a pasi nem tud semmit felmutatni,pénz az nuku.Nekem eddig volt pénzem,de egy férfit se fogok eltartani,még akkor se,ha a saját lakásában élünk,albérletet nem kell fizetni.Megbeszéltük,hogy legalább az utolsó estén eszünk-iszunk valamit,szeretjük egymást,de így nem tudunk együtt élni.Most mi van ? Megfázott 2napja,megértem hogy betegnek érzi magát,főztem,ami jó szar lett mert felment a pumpám,mivel amit csináltam kemény lett benne a krumpli.Tiszta dedó.Elpakoltam már minden cuccom,2szobás lakás,takaró nélkül fagyoskodok az egyik szobában,mint a hontalanok.Azon gondolkozom,hogy van 1üveg bor,azt megiszom,mert totál megsértett lelkileg,ő aki annyira szeret,stb.Most én vagyok a hülye,vagy mi is van ? Nem vagyok rászorulva,azért is megyek el,de ez lelkileg megvisel valahol...2013. ápr. 18. 21:46
21/27 anonim válasza:
Olyan pasival nem érdemes kezdeni, aki nem értékeli a kemény krumplit.
22/27 A kérdező kommentje:
18: ez az,hogy nem történt semmi.Röpködtek a 10ezrek a semmire.
2013. ápr. 18. 22:43
23/27 anonim válasza:
Kiderül az írásodból, hogy még friss a szakítás és sajnálod, hogy így alakult. Azért egyik napról a másikra nem lehet elfelejteni, idő kell. Gondolj arra, hogy ettől csak rosszabb lett volna ha együtt maradtok és így legalább "szépen" elváltatok egymástól. Biztos ami biztos alapon nyakald be a bort nehogy befagyjon a hideg szobában:)
24/27 A kérdező kommentje:
21 : megfogadom,bárcsak ilyen bölcs lennék :D mC Donaldos sült krumpli a kedvencem,a többi nem izgat.
2013. ápr. 18. 22:50
25/27 anonim válasza:
Azért a pénzed kérd tőle vissza, ha lehet. Csak azt nem értem meg, hogy tartja fent a lakást, ha nincs pénze. Rezsi?
26/27 anonim válasza:
Mi bosszant legjobban:
-kemény lett a krumpli, vagy
-hideg a szoba, vagy
-búcsúzóul mégsem kféltetek egy jót, vagy
-nincs dugóhúzód, vagy
-hogy hagytad magad hülyének nézni, vagy
-hogy eddig volt pénzed, most meg nincs, vagy
- hogy nem elég, hogy még az utolsó estéteken is neked kellett főzőcskézni, és az energiádat még csak nem is értékelte, vagy
-túl sokáig voltál ebben a kapcsolatban.
Szerintem az utóbbi a legbosszantóbb...
27/27 A kérdező kommentje:
26: nagyon jól összefoglaltad :) Nincs több kérdésem :D
2013. ápr. 18. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!