Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas az egész, de kíváncs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas az egész, de kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik erről?

Figyelt kérdés
9hónapja vagyunk együtt.1hónapja összeköltöztünk,én vagyok a női részleg.Úgy döntöttem,hogy elköltözök,mert a pasi nem tud semmit felmutatni,pénz az nuku.Nekem eddig volt pénzem,de egy férfit se fogok eltartani,még akkor se,ha a saját lakásában élünk,albérletet nem kell fizetni.Megbeszéltük,hogy legalább az utolsó estén eszünk-iszunk valamit,szeretjük egymást,de így nem tudunk együtt élni.Most mi van ? Megfázott 2napja,megértem hogy betegnek érzi magát,főztem,ami jó szar lett mert felment a pumpám,mivel amit csináltam kemény lett benne a krumpli.Tiszta dedó.Elpakoltam már minden cuccom,2szobás lakás,takaró nélkül fagyoskodok az egyik szobában,mint a hontalanok.Azon gondolkozom,hogy van 1üveg bor,azt megiszom,mert totál megsértett lelkileg,ő aki annyira szeret,stb.Most én vagyok a hülye,vagy mi is van ? Nem vagyok rászorulva,azért is megyek el,de ez lelkileg megvisel valahol...
2013. ápr. 18. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
"de nem jött össze,mert arra nem volt képes,hogy instrukciókat adjon,milyen hőfokon süssem azt a szaros krumplit(tepsis krumpli)" Te most direkt pattogsz ezen a krumpli témán? :-))
2013. ápr. 18. 22:15
 12/27 anonim ***** válasza:

Mennyi fogyott már el abból a borból? ;)

Egyébként nagyon a pénz körül forog minden. Nem dolgozik? Ki fizeti a rezsit?

2013. ápr. 18. 22:17
 13/27 A kérdező kommentje:
11 :visszanézve,tényleg a krumplin pattogok :) Kész röhej.Erre inni kell.
2013. ápr. 18. 22:18
 14/27 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha legközelebb egy kicsit előfőzöd héjban. Akkor nem lesz kemény, utána süsd meg.

Ha egyből tepsibe rakod, és nem főzöd elő, tegyél a tepsi tetejére az elején alufóliát, hogy legyen ideje megpuhulni.

2013. ápr. 18. 22:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
ha a krumplit tovább főzted volna, ez a mese is tovább tartott volna...
2013. ápr. 18. 22:22
 16/27 A kérdező kommentje:
12.mióta itt voltam,bevétele nem volt.Én vettem a kaját,mindent,kölcsön is kért egy húszast,szóval összességében én tartottam el,még ha albérletből is jöttem ide.Jobban jártam volna ha maradok,ugyanis nem hantázok,400 rugóm ment el itt egy hónap alatt.Ebben benne van 1-2lopás szisztáma is,de ez csekély.
2013. ápr. 18. 22:22
 17/27 anonim ***** válasza:

írásod alapján tök jó fej csajnak tűnsz de úgy látszik nem mindenki értékeli

amúgy hány éves vagy?

hogy hogyan vélekedek erről?! legközelebb tartsd be a sütési utasításokat:)

2013. ápr. 18. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:

400 rugó egy hónap alatt? Ti jó sokat kajálhattok... Osztriga, homár?

De komolyra fordítva a szót, mi történt?

2013. ápr. 18. 22:34
 19/27 anonim ***** válasza:

Gyere át hozzám, nálam meleg van, együtt megisszuk azt a bort, de hozhatnál inkább kettőt, és közben megtanítalak krumplit főzni, neked még az isteni lepcsánka receptemet is elárulom. Persz, ha szépen kérsz!

Amúgy meg hagyd a francba, tapasztalatnak, még ha nem is olcsó, jó volt.

De ez a hideg szobában ülök most, ez feladta nekem a leckét!

2013. ápr. 18. 22:38
 20/27 A kérdező kommentje:
17: 31 vagyok,tehát nem tini.Gagyi a kérdésleírásom,mert össze-vissza vagyok,írásban,1-2mondatban nem tudtam leírni,mis is az,ami igazán idegesít.Az biztos,hogy nem a kemény krumpli,mert alap járaton tudom hogy kell főzni,de mivel az összes edényem be van csomagolva,nehéz volt megvalósítani a kaját.Na,de mindegy,Pesten fogok élni,ott majd csak sushit eszek :)
2013. ápr. 18. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!