Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok a volt baratommal ezelott 2 honappal fekudtem le azota nem jott meg a mestruaciom, ma csinaltam egy terhessegi tesztett es pozitiv lett!Gondoltam arra hogy elszokok otthonrol es egy haveromnal ulok amig nem szulok utana meg orokbefogadasta adom a gyereket, vagy jol megveretem magam hogy veszitsem el a babat...Tudom h ezek hulye otletek ezert kerek segitseget!

2013. ápr. 18. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Még egy idióta, hogy bír el ennyit a föld...

Amúgy beszéld szépen meg a szüleiddel bármilyen fura is ők a szüleid és ők tudnak megfelelő segítséget nyújtani.

De azért remélem kamu a kérdés

2013. ápr. 18. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Örök be is adhatod.
 13/18 anonim ***** válasza:
A szüleidnek mond el.
 14/18 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra.Nem tudod hogyan kell védekezni?Menj abortuszra!!!!!
2013. ápr. 18. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Valahogy a stílus nem vall elkeseredett 16 éves terhesre.
2013. ápr. 18. 20:55
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
14-es szal más butaságát egy kezdődő élet szívja meg? -.-
2013. ápr. 18. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:

A mai világban ez az új hobbi? Teherbe esni tizenévesen?

Ez gonosz megjegyzés lesz, de akinek nincs annyi esze, hogy használjon legalább egy rohadt gumit, amikor szexel 16 évesen, amikor most, a 21. században mindenhonnan ez szól, a védekezés, az aids, a fiatal kismamák bajai, az meg is érdemli, hogy jól megverjék. Egyedül a gyereket sajnálom, aki semmiről nem tehet.

És amikor megtörtént a baj, nincs annyi eszed, hogy szólj a szüleidnek, vagy ha nem is nekik, valakinek, aki felnőtt és bízol benne… Ha még védekezni se tudtál, hogy akarod túlvészelni azt a 8 hónapot?

És a szexhez, ketten kellenek. A nagyon okos barátodnak se jutott eszébe, hogy kellene egy óvszer?

Megtennél egy szívességet? Inkább ne szaporodjatok!

2013. ápr. 18. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veled?
2013. ápr. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!