Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem a szokásos "vajon terhes vagyok? " kérdés; mit csináljak? Teszt, esemény utáni? :\
Előző este buli volt, szülinapoztunk. Nagyon sokat ittunk, totál KO vagyok még most is, de nem ez a lényeg.
Ha emlékeink nem csalnak (alig van néhány emlék sajnos), egy barátommal volt egy kis akciózás. Na most, nem vett fel gumit, én meg nem szedek tablettát. Nem élvezett belém (tudom, ez nem jelent semmit...de gondoltam azért leírom).
Rettenetesen félek most, hogy mi van. Jó nagy marhák voltunk :((
Mit tegyek?
Vegyek tesztet? Vagy hány nap múlva mutatható ki a reményeim szerint pontos eredmény? Ha várok pár napot, akkor viszont nem tudnék bevenni esemény utánit, mert azt meg tudtommal minél előbb, legkésőbb 3 nap múlva kell alkalmazni.
A menzeszem amúgy jövőhét csütörtökre várom - bár szokott késni 1-2 napot néha -, ha ez számít.
Remélem valaki tud segíteni, hogy mit csináljak!
Előre is köszönöm a segítséget!
Menj vegyél esemény utánit. De igyekezz, mert lejár a 72 óra, és egyre csökken a hatása.
Tesztet csak 14 nap után érdemes csinálni, de akkor már csak azt tudod meg, hogy baj van-e, ellene tenni most tudnál, szóval siess!
3:
Bocs, de aki egy ilyen kérdés kiír, hogy a bánatba lehetne értelmes ?
Agya 0, de a p*nája már kellően be van járatva mint látod.
Kérdező:
Remélem nem vagy terhes, szerencsétlen kiskölyök érdekében.
Bevallom, hogy nem ez volt életem legjobb húzása, de azért nem szeretném, ha burkoltan leribancoznátok.. A p*nám egyáltalán nincs bejáratva, eddig egy emberrel szeretkeztem életemben (20 éves vagyok). Igen, járok bulizni, de nem úgy szokott alakulni a vége, hogy lefekszem valami vadidegennel. Ez a srác is egy jó barátom, szóval ismerem.. csak hát rohadtul sikerült benyomni sajnos:\
A szüleimtől meg tényleg tartok, mert nagyon szigorúak... főleg ilyen téren:\ De akkor úgy sincs más választásom ezek szerint, szóval meg fogják tudni. Akkor holnap délelőtt ezt el kell intézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!