Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el apának?
Figyelt kérdés
Hétvégén be szeretném mutatni a barátomat apának.
(szüleim elváltak és apával élek.)
Én 15 éves vagyok,barátom 17. Apa nem tud róla,hogy van barátom,és ő az első :) Hogyan közöljem apával,hogy barátomat elhoznám hétvégén?
előre is köszi a válaszokat :)
2009. szept. 24. 18:36
1/7 anonim válasza:
Szia apa! Be szeretnék mutatni valakit. Légyszíves legyél vele kedves sokat jelent nekem .
kb ennyi
2/7 anonim válasza:
Ülj le vele beszélgetni erről és mond el neki, nem hiszem, hogy a köntörfalazás jobb dolog lenne. Maximum azt mondja még korainak tartja a bemutatást, ami lehet, hogy jogos is. Ne akadj ki rajta, ha látja, hogy komoly és nem csak arra kellesz a srácnak előbb-utóbb biztos meg akarja ismerni. Ha egyenes vagy biztosan jobban fogadja, de ne flegmán közöld vele, hanem mond el neki, hogy neked ez fontos és lényeges dolog.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat :)
2009. szept. 24. 18:44
4/7 anonim válasza:
Hali vater bemutatnám neked a páromat legyél vele normális nagyon fontos számomra szia most rohanok gumit kell vennemxd
nha jó a vége csak poén
5/7 A kérdező kommentje:
hát ott nem járunk még. De azért köszi a választ...
2009. szept. 24. 19:12
6/7 anonim válasza:
szia apa. képzeld, van egy barátom. és szeretném őt 7végén elhozni, hogy megismerjétek egymást. na, bennevagy?
7/7 anonim válasza:
ha apat sikrul ravened a talalkozora,nem art ha a fiut is felkeszited ra.Csak hogy bevagodjon daddy-nel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!