Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el az a sztereotípia, hogy a nőket kizárólag a hatalom és a pénz érdekli?
Mert vannak ilyen nők. Az is elterjedt, hogy a nőket csak a külső érdekli és hát ilyen nők is vannak. Aztán meg ha valaki sikertelen a nőknél és nem találja magában a hibát, szereti is ilyesmire fogni a kudarcait: biztos azért nem kell, mert nem milliárdos, vagy nem filmsztár kinézetű férfiszépség.
Viszont ha tényleg körülnéz valaki a világban, láthatja, hogy vannak mindenféle párok, nem csak a gazdagoknak van barátnőjük, feleségük, családjuk.
Úgyhogy ez is csak olyan sztereotípia, mint a többi. Van, akire illik, van akire nem.
Tévedés. A nők 90%-a arra a férfira gerjed, aki úgy tud bunkó lenni a nővel, hogy a nő közben mégsem érzi, hogy bunkó vele. Vagy másképp mondva, elég magabiztos és jól tud kommunikálni. Az ilyen férfiaknak nem kell fizetni sem közvetve, sem közvetlenül a nőkért.
A pénzes férfiak, csak azért mert pénzesek, nem vonzzák a nőket, éppen ezért ha nem tartoznak az előbb említett karizmatikus férfiak közé, akkor kell az a vagyon, hogy a nők szóba álljanak vele. De ez már elég másodrendű kapcsolat a nő részéről, ahhoz képest, ha tényleg vonzódnak a férfihoz.
ne haragudj, nem kötekedni akarok, de jól értem, hogy szerinted a nők csak a bunkó pasikhoz vonzódnak? mert akkor vagy nem vagyok nő, vagy a pasim nem pasi.
sosem beszél velem lekezelően, sem bunkón. tisztelettel beszél velem, ahogy én is vele.
nincs pénze, csóró kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!