Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megujjazol egy csajt az mar megcsalasnak szamit?
Figyelt kérdés
megujjaztam de nem állt fel,nem is feszegettem,mert féltem hogy mégtobb lessz belole..és akkor itt se tudnék kérdezősködni..holnap leszek a baratnommel 11 honapos..valahogy nem lehetne megoldani ugy hogy nem mondom el neki?#Hahos
2013. ápr. 18. 06:39
11/12 A kérdező kommentje:
neem fogom elmondani..de eleg rossz..a masik az hogy 1 millio % hogy tobbszor nem fogom megcsinálni.megbantam mar 6 ezerszer,elmondani nem akarom mert ismerem és tuti elhagyna..plussz nagyon rossz lenne neki..nekem is rossz nem hogy neki.
2013. ápr. 18. 12:26
12/12 Tseppkoe válasza:
Azért az, hogy mikor emlegeti a RÉGI kapcsolatait, az NEM ugyanez a kategória..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!