Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megujjazol egy csajt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megujjazol egy csajt az mar megcsalasnak szamit?

Figyelt kérdés
megujjaztam de nem állt fel,nem is feszegettem,mert féltem hogy mégtobb lessz belole..és akkor itt se tudnék kérdezősködni..holnap leszek a baratnommel 11 honapos..valahogy nem lehetne megoldani ugy hogy nem mondom el neki?

#Hahos
2013. ápr. 18. 06:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen megcsalás,én elmondanám neki mivel ha már szegényt megcsaltad akkor az igazat had tudja már meg( lehet hogy csak ideges lesz és pár hét vagy hasonló kell hogy megbocsásson)
2013. ápr. 18. 06:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Titkolhatod előle, aztán múlik az idő egyszer ki fog derülni és akkor már nem lesz visszaút ugyan is akkor az lesz hogy hazudtál neki amíg vele voltál.. Legyél őszinte és mond el neki
2013. ápr. 18. 06:49
 3/12 A kérdező kommentje:
hat varok egy két hetet,hatha elmulik a buntudatom..ha elmulik nem mondom meg neki ugy se..ha nem fog elmulni akkor megmondom neki és meg fogom érteni még az is ha elhagy.tudom hulyeseg...de igy érzem jonak.
2013. ápr. 18. 06:51
 4/12 anonim ***** válasza:
annak számít, de tegyél belátásod szerint
2013. ápr. 18. 07:00
 5/12 A kérdező kommentje:
11 honapig birtam ugy hogy 2-3 hetente találkozunk.mas szerintem mar az elso honapban megcsalja..és szerintem nem csak ujjazna egy nőt hanem siman lefekudne vele..nem birt volna leallni..na meg persze..a baratnom a volt 6-7 éves kapcsolatat most mondta el a 9. honapban..ti mit hinnetek? hogy minden igaz amit o mond?
2013. ápr. 18. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha egyutt vagy valakivel, miert kell mas? Kerdezd meg a baratnodet, hogy o mit gondol, megcsalas-e? Meg buntudatod is van, nana, hogy megcsalas! Ha a baratnod egy masik pasit kenyezteti a szajaval, te megcsalasnak venned?
2013. ápr. 18. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:

hat szerintem ha meg egyutt akarsz lenni vele ne mondd el.sose lesz mar a regi utana. ha egyszer a bizalom elvesz, sose lesz a regi. szerintem valamilyen szinten onzoseg is elmondani, es ezzel konnyiteni a lelkiismereten. hadd marjon csak. neki meg nem okozol felesleges fajdalmat.

de amugy igen, megcsalas.

2013. ápr. 18. 07:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én szememben megcsalás lenne, az biztos.
2013. ápr. 18. 08:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
a petting is szexuális jellegű együttlét...
2013. ápr. 18. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
te barom! ha lesop a csajod vagy kiveri egy másik csávonak az nem megcsalás szted? :D
2013. ápr. 18. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!