Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalásnak számít?
Barátnőmnek 1 hétre el kellet mennie valami helyre tanulni,ezért nem tudott velem lenni a 18-dik szülinapomon,ami tegnap volt.Ezért az ismerőseimmel eldöntöttük hogy csinálunk 1 kan bulit,ahol jó részegre leisszuk magunkat.Viszont annyira részegre ittuk magunkat,hogy kocsmáról,kocsmára jártunk.Már amikor az ötödik kocsmát jártuk annyira részegek voltunk -kivéve két ismerős- hogy már járni alig tudtunk.Akkor találkoztunk az egyik haverom régi kollégájával,akinél buli volt, és úgy gondoltuk hogy felmegyünk hozzá.Viszont ott már nem kan buli, volt ugyanis tele volt fiatal 18-20 éves lányokkal.Ez után már minden kieset annyira leittam magam.Már előtte se nagyon emlékszek mindenre, de 1-2 emlék maradt.Viszont a kollégánál lévő bulira egyáltalán nem emlékszek.Ma nem rég 1-2 órával ezelőtt találkoztam velük és mutogattak képeket,és volt egy olyan ahol éppen csókolóztam 1 lánnyal.Én erre nem emlékeztem, és megkérdeztem a két ismerőst akik nem voltak részegek hogy mi történt pontosan.Azt mondták hogy nem feküdtem le vele,és hogy én nem is nyelveztem, és 5-6 másodperc alatt abbahagytam.
Ez már megcsalásnak számít?Ilyen részegen tényleg vissza lehet fogni magad?
Bocs a rossz megfogalmazásért és az esetleges írási hibákért, de még most is kicsit off-on vagyok.
Igen, annak számít. A részegség soha nem volt és nem is lesz kifogás, ugyanis részegen is tudjuk, hogy van párunk.
21/L
Igen, megcsalásnak számít. A részegség nem ment fel a megcsalás alól.
Azt mond meg nekem, mi a fenének kell ennyit inni? Nem értem! Ha nem vagytok segg részegek akkor már nem is jó a buli? Pia nélkül nem lehet jól érezni magatokat?
Látod, csak a baj van vele...
Ez megcsalás
Egy mocsok vagy
De azért boldog szülinapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!