Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek 1 hétre el kellet mennie valami helyre tanulni,ezért nem tudott velem lenni a 18-dik szülinapomon,ami tegnap volt.Ezért az ismerőseimmel eldöntöttük hogy csinálunk 1 kan bulit,ahol jó részegre leisszuk magunkat.Viszont annyira részegre ittuk magunkat,hogy kocsmáról,kocsmára jártunk.Már amikor az ötödik kocsmát jártuk annyira részegek voltunk -kivéve két ismerős- hogy már járni alig tudtunk.Akkor találkoztunk az egyik haverom régi kollégájával,akinél buli volt, és úgy gondoltuk hogy felmegyünk hozzá.Viszont ott már nem kan buli, volt ugyanis tele volt fiatal 18-20 éves lányokkal.Ez után már minden kieset annyira leittam magam.Már előtte se nagyon emlékszek mindenre, de 1-2 emlék maradt.Viszont a kollégánál lévő bulira egyáltalán nem emlékszek.Ma nem rég 1-2 órával ezelőtt találkoztam velük és mutogattak képeket,és volt egy olyan ahol éppen csókolóztam 1 lánnyal.Én erre nem emlékeztem, és megkérdeztem a két ismerőst akik nem voltak részegek hogy mi történt pontosan.Azt mondták hogy nem feküdtem le vele,és hogy én nem is nyelveztem, és 5-6 másodperc alatt abbahagytam.

Ez már megcsalásnak számít?Ilyen részegen tényleg vissza lehet fogni magad?

Bocs a rossz megfogalmazásért és az esetleges írási hibákért, de még most is kicsit off-on vagyok.

2013. febr. 27. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Igen ez megcsalás. Gratulálok!
2013. febr. 27. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen, annak számít. A részegség soha nem volt és nem is lesz kifogás, ugyanis részegen is tudjuk, hogy van párunk.

21/L

2013. febr. 27. 15:28
 3/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
85%
nem olvasom el.. tipp: ha 1 oldalon át ecseteled a mentségeid akkor: igen ez megcsalás lesz :D
2013. febr. 27. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Igen, megcsalásnak számít. A részegség nem ment fel a megcsalás alól.

Azt mond meg nekem, mi a fenének kell ennyit inni? Nem értem! Ha nem vagytok segg részegek akkor már nem is jó a buli? Pia nélkül nem lehet jól érezni magatokat?

Látod, csak a baj van vele...

2013. febr. 27. 15:30
 5/10 anonim válasza:
74%
Mindenképp megcsalásnak számít, mivel megcsaltad a bnődet :/ részegen v józanul az már lényegtelen :D
2013. febr. 27. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez megcsalás

Egy mocsok vagy

De azért boldog szülinapot :)

2013. febr. 27. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha józanul gondolkodva tetted volna ezt akkor számítana igazából megcsalásnak. Az alkohol is egy drog, ami megváltoztatja az erkölcsöket, felszabadultabbá tesz. Nem hiszem hogy ez megbocsáthatatlan bűn lenne, de nem kellene megismételni.
2013. febr. 27. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom néhány előttem szólóhoz, szerintem is megcsalásnak számít, akár részegen történt, akár nem... Legközelebb gondolkozz, mielőtt leinnád magad teljesen...
2013. febr. 27. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem döntse ez pártól függ. Ha velem ezt csinálná a nem létező barátnpm, akkor megcsalásnak venném, de nem szakítanék emiatt. Mindenesetre egy pofont megérdemelsz!
2013. febr. 27. 16:32
 10/10 D'a ***** válasza:
megcsalás...ügyes vagy!
2013. febr. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!