Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog, hogy a barátom már nem mindig csókol meg?
Ha csak ketten vagyunk a lakásban, akkor általában nem telik el úgy egy találkozónk sem, hogy ne csókolóznánk időnként, de ha pl nem egyedül vagyunk a lakásban, de a szobában ugyanúgy igen, akkor pl nem csókol meg minden alkalommal.
Utcán sosem ad még egy szájrapuszit sem.
Nem szeret eléggé? Vagy nincs kedve hozzá? Vajon ez miért van?
1,5 éve vagyunk együtt.
Persze, én ezt megértem, én sem akarnék állandóan.
De mi nem élünk együtt, és ha találkozunk pl heti háromszor, és ebből egyszer-kétszer úgy előfordul, hogy egyáltalán nincs csók, az nekem hiányzik.
Párom általában sokat dolgozik (jogász)és van úgy hogy sokszor csak az arcomra ad puszit, azt is csak sietve általában, van mikor megelégelem a dolgot és megragadom a nyakkendőjénél és igenis megcsókolom ma pl annyit mondott rá, hogy hát ez már nagyon hiányzott :)
Szóval te is kezdeményezheted nyugodtam
Az más ha sokat dolgozik és alig van otthon, azt teljesen megértem. :)
Előfordul, hogy én kezdeményezem, de azért tőle sem esne rosszul. :D
Persze, hogy szeretem.
Ha szakítani akarnék vele, nyilván meglenne az okom és akkor keresgélni sem kellene.
A különbség csak annyi, hogy nem volt mindig ilyen.
Tehát nem az elfogadásról van szó.
De elsősorban nem a szájrapuszi idegesít, mert utcán engem is zavar.
A csók idegesít.
ismerek egy olyan párocskát,akik a suliban minden szünet minden percében együtt vannak,és nyalakodnak...na az nem szájrapuszi...és én azt tartom kicsit soknak.
az utcán szerintem meg lehet engedni a csókot is,abban nincs semmi illetlenség,ha nem zavarj az egyéneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!