Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen kevés Pécsi leszbikus van?
Olyan 3-at ha ismerek, ha a környező területeket nézem akkor is csak 2-vel nö a szám.
Tényleg ennyire kevesen lennénk?
Sajnos, igen az a normális már ha egy lány fiúval van.:\
17f
Én februárban mentem buliba rajtam kívül még 6 leszbikus lánnyal... a bulin is voltak még vagy 5-6an. De máskor még többen jönnek...
Plusz akiket nem ismerek és nem járnak ilyen helyekre... hülyeség azt gondolnod, hogy kevesen lennénk :)
18/L
5-ös vagyok.
Mivel 3-an is írtatok ettől a kérdéstől, hogy hol van és milyen az a hely, ahol voltam, ezért leírom itt, minthogy mindenkinek egyesével küldjem el.
Ez a hely tudtommal Pécs egyetlen meleg szórakozóhelye. Vannak leszbikusok is, melegek is, de egy-két melegbarát hetero is megfordul.
Maga a hely a Rákóczi u. 50. szám alatt található, ilyen kis kapualjban van a bejárat és kétoldalt ki van írva, hogy Jaffa Café. Maga a hely neve Mediterrán Club vagy Mediterrán Baráti Kör, a helyet tudtommal bérlik, de mindig itt van rendezve.
Most szombaton is lesz egy buli... ha jönne valaki közületek, akkor esetleg benézek én is :) Egyedül nem szívesen mennék...
Ja amúgy, facebookon Mediterrán Bulik néven van a felhasználó, ő szolgáltatja az infókat arról, hogy mikor van buli. Nyilvános a profilja, így bárki láthatja az aktualitást.
Most hétvégén pl. Single Party a név... :D Aki szingli, az külön olyan színű karkötőt kap :)
Amúgy... Még mindig én vagyok az utolsó két válasz írója...
Szóval, úgy néz ki menni fogok, bár egyedül... szóval aki fél eljönni, az is jöjjön, majd támogatom én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!