Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis a külső számít?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon mindenki azt írja, hogy a külső nem számít, csak legyen kedves, jó kisugárzású stb... Ennek ellenrére az osztályunkban van egy srác, és eléggé balf@sz. Mindenkit szivat, lejár gyúrni, rózsaszín pólókat hord, metroszexuális, meg ilyenek. Lényegében olyan, amire itt az oldalon a csajok azt írják, hogy ez a legundorítóbb fajta. És mégis az összes lánynak bejön, sőt a szívatásoknál még ők is röhögnek. Mi, a normális srácok pedig le vagyunk szarva, akárhogy próbálkozunk, a lányok mindig ezeket az alja fiúkat választják. És a "normális" alatt nem a kocka/strébert értem. Mindenki azzal jön, hogy próbálkozni kell, egyszer csak sikerül, de az élet sajnos nem ezt igazolja :(
2009. szept. 24. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nem kellene egy ilyen homár. Pfuf...

20/L

Ui.:Most akkor normális vagyok, vagy álszent kurv@? Nekem tényleg nem kellene :S

2009. szept. 24. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A srác nem a külseje, hanem a domináns, alfahím viselkedése miatt jön be a csajoknak. Mivel látszik rajta, hogy nem érdekli mások véleménye és valószínűleg gyakran kiszámíthatatlanul is viselkedik, nem pedig egy unalmas alak, ezért a csajok izgalmasnak találják a társaságát.
2009. szept. 27. 00:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Ebben van valami :S
2009. szept. 27. 00:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Én viszont normális pasikat nem találok sehol:S csak a legundorítóbb fajtákat:SS
2009. szept. 27. 00:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Ebben az a lényeg, hogy máshol keresed a boldogságot, mert akiknek eddig tesztelegtél azokat nem érdkeled. Tudod mit kell csinálnod? A csajokat csak egy bizonyos fokig érdekli a kedvesség és a figyelmesség, utána úgy kell velük bánni, mint egy haverral, tudom hogy éles a váltás, de meg kell szoknod. Aztán már ha többet akarsz egy csajnál, akkor ne lacafacázz, mert azt nem szeretik, ezt egy csaj ismerösöm mondta nekem, inkább legyél gyors, mint lassú, és ez a világ minden dolgára érvényes. Szóval hajrá, szard le a metrókat, légy igazi férfi, aki tesz mások véleményére, és önmagát adja 100%-osan.

20/F

2009. szept. 27. 01:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A külső igenis számít, hisz elsőre ez alapján alkotunk képet a megismerendő félről...

Tudod, a nőknek a tudatalattijuk úgy működik, hogy kiszúrják az izmos alkatú, szépen kifejlődött férfit. Ez nem probléma, ilyen az evolúció! A férfiak is olyan nőt keresnek, akik a tudatalattiuknak megfelel (széles csípő, keskeny váll, kerek fenék)... Más kérdés, hogy mivel nekünk az intelligenciahányadosunk magas, ezért van belsőnk is, ami a másikat érdekelheti.

De bizonyított tény, hogy a nők a menstruációjuk környékén sokkal jobban vonzódnak a szebb testű férfihoz, mint a matrica illetve Michelin baba típúsuakhoz. Hogy miért? Mert sugárzik belőle az egészséges utód nemzésének képessége...

Ilyen az élet, szokj hozzá!

-ReapeR-23/F

2009. szept. 27. 03:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy jól néznek ki és nekem is bejönne egy ilyen akkor sem kéne mint pasi de még szerintem mint haver sem!Nézhet ki akármilyen jól,én nem tudom elviselni ha egy srác azthiszi magáról hogy ő sz@rta a spanyol viaszt és ő leg gyönyörübb teremtés a világon!Nem azt mondom hogy a külső nem fontos,(nyilván nem fogsz olyannal összejönni aki neked nem tetszik egyáltalán)de attól mert valaki jól néz ki,helyes,még nem feltétlen kéne beképzelt gizda majomnak lennie!Az ilyenek csak a vihogós kis k.rv.knak jönnek be(sajnos a mai kamasz lányok 90%).Sajnos én is tapasztaltam hogy nagyon nehéz aranyos kedves nem beképzelt de helyes srácot találni:(.

18/L

2009. szept. 27. 09:58
 18/18 anonim ***** válasza:

A szeme közé köpnék a srácnak és kicsavarnám a kis tökét...:) gyűlölöm az ilyent,és azokat a r*bancokat is akik erre buknak...

És bocs a kifejezésért de ezek a dolgok nagyon fel tudnak bosszantani.

...én meg annak örülnék ha találnék ebben a *** világban egy normális pasit...de még nem sikerült. :'(((((

...egy lány...

2010. máj. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!