Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis a külső számít?

Igazat adok neked, és együtt érzek veled.
Nem iszom, nem dohányzom és a csajok imádnak velem táncolni, bulizni és a humoromat is szeretteik. (Mind azt mondja, hogy menyire klassz pasi vagyok , hogy velem ennyire jól lehet szórakozni)
És a jelekből látom, hogy csak erre vagyok jó nekik, és tele van a tököm hogy így telnek el évek.
A többi haver, aki jól berúg, verekszik, cigizik, azokkal jönnek össze a csajok. A kedvesség, a figyelmesség nem ér semmit. Legyek részeg, és villogjak apuci autójával, ez kell.
Szia! Sajnos mostanában az ilyen srácok azért a lányok többségének bejönnek. Nem tagadom, hogy egyikük másikuk szerintem is jól néz ki, viszont ha választhatnék, hogy ki legyen a párom, biztos egy "normális" srácot választanék. :D És a srácok ne panaszkodjanak...ők is a kis cicababákat nézik és sokszor észre sem veszik a "normális" lányokat. :P
19/L
számít a külső, aki mást mond az hazudik.
egyébként meg ízlések és pofonok. nem tetszhet mindenkinek a stréber avagy a metroszexuális tipus .

fujj...Nekem van metro ismim és nem tudnám elképzelni még csak azt sem hogy lesmároljon...Áhh!!!Egy faszi legyen faszi,és ne egy kö.csög-nek látszó akármi...:S
De szerintem a nőknek is lenne mit panaszkodnia,mert az soha nem jó ahogy kinéznek.

ez azért van, mert azoknak a lányoknak, akikre te hajtasz, pont az ilyen metrók jönnek be. ők valszeg nemfogják ide írni erre az oldalra hogy deeee deeeeee, szuperul nézki.
sajnos pont az a korosztály vagy, ahol a lányok ilyenek, h mindig az aktuális divatmajom pasik jönnek be nekik.
olyan lánnyal kéne kezdened, aki nem az a tipikus mai cicababa, neki valszeg nem ezek a metrók jönnek be.
és hidd el, egy nem cicababa is lehet nagyon szép, és vonzó, és szexi. csak ezt a ti korosztályotok még nehezen látja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!