Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis a külső számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis a külső számít?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon mindenki azt írja, hogy a külső nem számít, csak legyen kedves, jó kisugárzású stb... Ennek ellenrére az osztályunkban van egy srác, és eléggé balf@sz. Mindenkit szivat, lejár gyúrni, rózsaszín pólókat hord, metroszexuális, meg ilyenek. Lényegében olyan, amire itt az oldalon a csajok azt írják, hogy ez a legundorítóbb fajta. És mégis az összes lánynak bejön, sőt a szívatásoknál még ők is röhögnek. Mi, a normális srácok pedig le vagyunk szarva, akárhogy próbálkozunk, a lányok mindig ezeket az alja fiúkat választják. És a "normális" alatt nem a kocka/strébert értem. Mindenki azzal jön, hogy próbálkozni kell, egyszer csak sikerül, de az élet sajnos nem ezt igazolja :(
2009. szept. 24. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos általában így van ahogy leírtad. Várj türelemmel, a világ idővel mindig igazságot szolgáltat.
2009. szept. 24. 15:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazat adok neked, és együtt érzek veled.

Nem iszom, nem dohányzom és a csajok imádnak velem táncolni, bulizni és a humoromat is szeretteik. (Mind azt mondja, hogy menyire klassz pasi vagyok , hogy velem ennyire jól lehet szórakozni)

És a jelekből látom, hogy csak erre vagyok jó nekik, és tele van a tököm hogy így telnek el évek.

A többi haver, aki jól berúg, verekszik, cigizik, azokkal jönnek össze a csajok. A kedvesség, a figyelmesség nem ér semmit. Legyek részeg, és villogjak apuci autójával, ez kell.

2009. szept. 24. 16:04
 3/18 anonim válasza:
100%

Szia! Sajnos mostanában az ilyen srácok azért a lányok többségének bejönnek. Nem tagadom, hogy egyikük másikuk szerintem is jól néz ki, viszont ha választhatnék, hogy ki legyen a párom, biztos egy "normális" srácot választanék. :D És a srácok ne panaszkodjanak...ők is a kis cicababákat nézik és sokszor észre sem veszik a "normális" lányokat. :P

19/L

2009. szept. 24. 16:05
 4/18 anonim válasza:

számít a külső, aki mást mond az hazudik.

egyébként meg ízlések és pofonok. nem tetszhet mindenkinek a stréber avagy a metroszexuális tipus .

2009. szept. 24. 16:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Nekem volt hogy nagyon hajtottam egy csajra, már egész jól alakult, mikor jött egy ilyen divatb*zi, és lényegében 2 nap alatt elérte azt amit nekem fél év alatt csak keservesen sikerült
2009. szept. 24. 16:09
 6/18 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? :)
2009. szept. 24. 16:12
 7/18 A kérdező kommentje:
16
2009. szept. 24. 16:14
 8/18 anonim válasza:
100%
:) Akkor még nem késtél le semmiről. szerintem ismerkedj meg minél több lánnyal, és majd meglátod, hogy kitől szeretnél többet. Hidd el, hogy nem mindenki a "cicafiúkra" bukik...:P
2009. szept. 24. 16:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

fujj...Nekem van metro ismim és nem tudnám elképzelni még csak azt sem hogy lesmároljon...Áhh!!!Egy faszi legyen faszi,és ne egy kö.csög-nek látszó akármi...:S

De szerintem a nőknek is lenne mit panaszkodnia,mert az soha nem jó ahogy kinéznek.

2009. szept. 24. 16:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ez azért van, mert azoknak a lányoknak, akikre te hajtasz, pont az ilyen metrók jönnek be. ők valszeg nemfogják ide írni erre az oldalra hogy deeee deeeeee, szuperul nézki.

sajnos pont az a korosztály vagy, ahol a lányok ilyenek, h mindig az aktuális divatmajom pasik jönnek be nekik.

olyan lánnyal kéne kezdened, aki nem az a tipikus mai cicababa, neki valszeg nem ezek a metrók jönnek be.

és hidd el, egy nem cicababa is lehet nagyon szép, és vonzó, és szexi. csak ezt a ti korosztályotok még nehezen látja be.

2009. szept. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!