Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a legjobb lánybarátom?
Figyelt kérdés
Testvérként tekintünk egymásra,imádjuk egymást,minden megbeszélünk egymással,segítek pasi ügyeibe...de néha...így eltávolodik tőlem...kérdezem mi a baj mondja semmi...kérdezem haragszol rám mondja nem de ott hagy mikor beszélni akarok vele...de ezt csinálja a legjobb barátnőjével is... valahogy tudnék beszélni a fejével vagy rávenni mondja el mi a baja?vagy bármilyen tipp jól jönne...mert most olyannak látom ami nem múlik el mostanába magától...2013. ápr. 17. 20:32
11/19 A kérdező kommentje:
Majd megoldom valahogy de aggodom èrte.Nagyon szèpen koszonom a vàlaszokat!:) De amùgy nem hiszem hogy szerelmes lenne belèm vsgy nem tudom:S
2013. ápr. 17. 21:00
12/19 anonim válasza:
ha ki akarod deríteni szájra puszi amikor közel kerül hozzád :)
13/19 A kérdező kommentje:
Nem akartam de lehet igazad van ès addig fogom zaklatni amig el nem mondja...Koszonom hogy segitesz Kitti:)
2013. ápr. 17. 21:11
14/19 anonim válasza:
ne szóval zaklasd.. hanem ölelgesd meg puszilgasd :)
15/19 anonim válasza:
Nyugodtan emeld csak ki Kittit! Mintha az én válaszom nem lenne ugyanolyan értékű!
16/19 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon szèpen koszonom a vàlaszodat:) nem kell egybôl felkapni a vizet
2013. ápr. 17. 21:17
17/19 anonim válasza:
Velem ugyan ezt csinálta:/
Egyik tipp: hagyd hogy kidühöngje magát és megjöjjön az esze hogy mit csinált ( mert lehet hogy igy nem fogja fel h szemét veled mer ott ölelgeted meg minden meg kérdezed hogy mi a baja sztem ugy fogja fel hogy nyugodtan csinálhatja tovább ezt ugyse haragszol meg ráMásik tipp: Amit a többiek mondtak hátha valami fiú ügy és szüksége van rád nem tudom:/
18/19 anonim válasza:
néha én is vagyok ilyen :S de az általában ilyen kis dolgok miatt van,bármi, ami az elmúlt napokban történt. És csak hisztizek :D :\ Beszélj vele, légy nagyon türelmes:)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. ápr. 18. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!