Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit félénk de ismerősök között jófej, szórakoztató hapsi hogy keressen magának csajt?
Az a baj, h nehezen tudok feloldódni, megbízni másokban és sokszor feszült is vagyok emiatt ha csajokkal kell ismerkedni. De ha már ismerősi körben vagyok velük akkor minden jól megy és nagyon szeretnek is mert jófej vagyok, de nem tudom hogy kedveltessem meg magam elsőre ha nem tudom magam adni rögtön az elején :S
Ti hogy szoktátok?
Az utcán mindig látok egy csomó csajt akik nagyon "fullosak" de nem tudom hogyan lehetne őket becserkészni..
Mondjuk most bnőt nem szeretnék (kevés időm van, szinte csak hétvégéken van szabadidőm) de jól esne egy szép, gondoskodó kiscsaj mellém :) Akivel néha lehet lelkizni de am meg laza és vidám természetű.
Szinte biztos vagyok benne h nem küldene el ha odamennék 1-hez de mégse merek mert félek h elcseszném :S
Fejlődj olyan személyiséggé, akinek nincs szüksége mások közelségére.
Én teljesen jól megvagyok nők nélkül is. És igazából le tudok tojni mindenkit, ha akarok. Ebből jött az is, hogy már egyáltalán nem izgulok, hogy hülyeséget beszélek-e. (Tudom, hogy mondok sok hülyeséget is, :DD de az őszinte hülyeséggel is sokkal többször voltam befutó, mint az udvarias hallgatással.)
De semmi kedvem hozzá..
Pont hogy nem szeretek egyedül eljárni sehova, pl moziba, sétálni, vásárolgatni, jó ha van egy csajszi társ ;)
Hogy érted azt, hogy szép gondoskodó kiscsaj?
Hány éves vagy?
Úgy ahogy írtam ;) Szép aranyos, kedves, cuki, szelíd mint egy kiscica.. stb :D
De közbe meg nem túl komoly hanem vicces meg mindenen nevető csaj *-*
Nem nagyon számít nekem hogy hány adag kaját veszek meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!