Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősök flörtölnek egymással? Mi fér ebbe bele? Stb.
Figyelt kérdés
Mondta egy lány ismerősöm,hogy nem lesz köztünk semmi viszont legközelebb meg flörtölt velem.
Előfordulhat,hogy erre a szituációra is ráillik:"Van úgy hogy mást tesz és mást gondol egy lány?"
#flörrt
2013. febr. 15. 18:59
1/3 anonim válasza:
Van olyan fiú ismerősöm, akivel flörtöltem sokszor. Mikor felhozta a járást, akkor elutasítottam és meg is mondtam neki, hogy én nem érzek úgy iránta. Utána ugyanolyan jóban maradtunk és flörtöltünk is. Persze mióta van barátnője, azóta nem (egyikőnk sem küldött flörtjeleket a másik felé). Ezt megbeszélés nélkül tettük így :)
2/3 anonim válasza:
Én volt csajommal flörtölök máig, de mindketten tudjuk hogy ez egyikünk részéről se komoly. De mégis olyan jó csinálni. :)
3/3 anonim válasza:
A flörtölés nem jelent semmit. Attól nem biztos hogy a másik fél bármit akar tőled. Én bárkivel hajlamos vagyok, akaratlanul, mert egyszerűen szórakoztat és hát élvezi az ember ne tagadja senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!