Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néz engem, 'szemezünk',...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néz engem, 'szemezünk', ismerősök vagyunk közösségi oldalon, de olyankor nem ír rám. Most akkor?

Figyelt kérdés

-Ha egymás közelébe vagyunk, a tekintetünk mindig találkozik,ilyenkor több másodpercre.

-Ha egymással szemben megyünk szintén.

-Olyan helyet keres ahol esélye van,hogy lát..

-Visszajelölt közösségi oldalon is,de nem ír rám...

Most akkor játszik?

2013. márc. 24. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Arra vár, hogy írj neki (ha te vagy a fiú).

Ha a lány vagy, akkor lehet, hogy tetszel neki, de annyira nem érdekled, hogy kezdeményezzen. Vagy esetleg túlságosan gyáva hozzá (én is ebbe a típusba tartozom, bár nem hiszim, hogy rólam van szó).

2013. márc. 24. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tartja a közösségi oldalakat a legjobb helynek hogy kezdeményezzen. Adj neki egyértelműbb jeleket, vagy tedd meg te az első lépést. Ha nem reagál, akkor hagyd a fenébe.
2013. márc. 24. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Lány vagyok,Ő a fiú.

Aranyos volt mert szinte azonnal tényleg visszajelölt,és mindig aranyosan néz,nem szokta a tekintetét sem elkapni,és a pupillái is vannak helyzetek mikor kitágul,ha hátranézek és valahol áll,akkor is látom,hogy felém néz.

Szóval az ilyen jelekből levettem,hogy nem vagyok talán közönbös,de mivel bejelöltem és nem ír rám, elbizonytalanodtam,hogy mit szeretne még?

Rámosolygok esetleg még,mert azt még nem csináltuk.

Sem én nem mosolyogtam,sem Ő...

Hát majd kiderül, ha köszön,vagy odajön vagy valami,akkor lehetséges akar valamit,de most jelenleg úgy érzem,hogy alkalom adtán megnéz magának. (full átlagos vagyok amúgy...)

2013. márc. 24. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán azt akarja hogy írj neki mert ő nem elég bátpr,vagy nem akar a közösségi oldalon ismerkedni.
2013. márc. 26. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg így van.:)
2013. márc. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!