Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire barátságosak a mai lánykák ha csak úgy beszélgetünk velük az utcán?
Mennyire beszédesek ha úgy odamész hozzájuk beszélgetni? Jó régen csajoztam már de most megint aktuállissá vált és ez a része mindig olyan ijesztő számomra :S
Hülyeségeket lehet nekik nyomatni vagy értelmes dolgokról szeretnek inkább beszélni?
Attól függ hogy hogy nézel ki tízes skálán:
9-10: 90 % hogy még aznap megd*ghatod.
7-8: Valószínű hogy elmegy veled fagyizni/kávézni
6: 5 és 7 közötti átmenet
4-5: Ha gazdag vagy, és egy ribit szólítasz le akkor sikeres lehetsz
1-3: Lefúj gázspayel, vagy ha szerencséd van akkor csak bunkó módon lekoptat.
Rám azt mondják h aranyos vagyok :D
Nemtudom ez hányasnak felel meg :O
Tőled is függ haver,hogy nézel ki.
Ha vasággyal vagy 3kg de fekete és hosszú a hajad és nem lehet eldönteni,hogy most hím vagy vagy nem akkor a visszahúzódóbb (de sokkal gyökerebb) lányok szóba állnak veled boldogan.
Ha divatgyúrós fulbicepsz b-zihajas csóka vagy akkor az ostobább lányoknál lesz nagyobb esélyed satöbbi.
Ez csak pár dolog volt de,hogy a kérdésedre is válaszoljak barátom:SEMENNYIRE.
Egy teljesen átlagos jóképű,jó kiállású srác vagyok tudod aki próbál úriember lenni és hát a pofám leszakad,az egyik nap mikor a haveri körrel mentünk kocsmába és becsatlakoztak mások is láttam,hogy az egyik csak karja majd leszakad a hatalmas szatyortól amit vonszol.
Gondoltam megszólítom már mert alig bírja szusszal,"Ne segítsek,nem nehéz?" erre olyan kimeredt arccal hátrafordult mintha valami sorozatgyilkos lettem volna azzal a válasszal,hogy "Nem kell,viszem."
Amúgy teljesen pontos válasz nincs a kérdésre,attól függ milyen csajt célzol meg,az én szubjektív véleményem hogy a mai lányok rohadtul idegenkednek akit nem ismernek de már abnormálisan.
A legkevésbé sem.
Elküldenek rögtön a francba.
Én szívesen megállnék beszélgetni, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így. (:
17L
szerintem már kiment a divatból, hogy simán utcán odamenj valakihez, de személy szerint nekem tetszene. de csak akkor, ha a srác,aki odajön a +10éves korhatárt nem lépi át, és persze ha egy hajléktalan punk akkor nem biztos hogy leállok vele dumálni, nem mintha bajom lenne velük, csak feltételezném hogy lejmolni akar.
viszont ha egy normális srác odajönne nekem tetszene de csak akkor adnék számot utána neki ha tetszik is. én hiszek az ilyen "meglátlak és belédszeretek" dologban, vagyis inkább abban hogyha nagyon megfog valaki külsőleg és kisugárzásra, akkor abból lehet valami. és bíztatnék mindenkit hogy nyugodtan menjen oda ahhoz aki tetszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!