Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire barátságosak a mai lánykák ha csak úgy beszélgetünk velük az utcán?
Mennyire beszédesek ha úgy odamész hozzájuk beszélgetni? Jó régen csajoztam már de most megint aktuállissá vált és ez a része mindig olyan ijesztő számomra :S
Hülyeségeket lehet nekik nyomatni vagy értelmes dolgokról szeretnek inkább beszélni?
Semennyire.
Dolgom van, sietek, kopj le, hagyjál, barátom van szövegeket nyomatnak :D
Helyzetfüggő. Van, amikor nagyon közvetlen és nyitott vagyok, olyankor bárkivel le tudok állni beszélgetni. De ha pl. rossz napom van, akkor jobb, ha inkább hozzám sem szólnak max. azok, akik ismernek és tudják, hogy alapvetően nem vagyok ilyen b*nkó. :)
A hülyeségeket nem annyira bírom. Vannak szintjei azért, ami mondjuk tényleg humoros dolog, az jöhet, de a szánalmas hülyeségeket nem annyira bírom. Akkor már inkább egy normális beszélgetés.
szánalmas hülyeségek?:O pl?:O
am inkább aranyos vagyok mint jóképű, eddig nem volt sok gondom a csajokkal, de úgy idegenekhez sose mentem oda mert mindig voltak ismerősi körben, csak most megfogyatkoztak :S
Velem csak a "hülye ribancok" állnak szóba....
Akik tetszenek és szimpatikusnak tűnnek, ott előre ki van találva az indok amivel le lehet rázni...
Meg hát elég ronda is vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!