Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaposlányok csak azért szoktak barátságosak lenni, hogy többet fogyasszon a vendég, vagy érdemes próbálkozni náluk ha barátságosak?
Én csapos voltam. A munkahelyemen próbálkozott be nálam a pasim. Azt észre veszed, ha bejössz neki, mert nem a lerázós dumát adja elő!
Mondjuk az én pasim mindig húzott hogy adjak neki egy csókot. Én mondtam neki, hogy soha. Erre ő: soha ne mond hogy soha... Erre tessék! Már 6 éve egy pár vagyunk.
26N
Szerintem meg nem feltétlen.
Tipikusan az a rohadós szakma, amikor 8 órán átt egy helyben egy pult mellett rohad az illető, és szétkúrja az unalom az agyát. Ilyenkor az elméje arra ösztönzi,hogy kösse le magát, szórakoztassa el magát a vendégekkel, gyorsabbna telik az idő.
Így akarva, akaratlanul is leáll pofázni boldog, boldogtalannal, felpörög a munkaidő, és neki is jó lesz, meg vonzza a vendéget, egyél igyál zabálj vendégbarom, minél több cuccot sózok rád, annál nagyobb lesz a jatt!
Szerintem szarnak ezek egyébként az emberre, más szituációban le se köpnék a sok haverkodni vágyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!