Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaposlányok csak azért szoktak barátságosak lenni, hogy többet fogyasszon a vendég, vagy érdemes próbálkozni náluk ha barátságosak?
Kulfoldon eltem egy darabig es talaltunk egy tok jo szorakozohelyet, ahova gyakran eljartunk.
Nekem megtetszett az egyik csaposlany. Igazabol nem sokat beszeltunk, de idonkent hulyeskedtunk egymassal, egyertelmuen lattam rajta, hogy o is minimum erdekesnek talal engem.
Egyszer eldontottem, hogy maradok zarasig es megvarom, amig vegez a munkaval, aztan beszelgetek vele, ugyhogy leultem kint a hely elott. Mar eleg regota vartam, amikor kijott az egyik biztonsagi or, elindult haza, de eszrevette, hogy ott uldogelek es megkerdezte, hogy mi a helyzet, rosszul vagyok-e.
En mondtam neki, hogy nem, csak meg akarom varni a csaposlanyt.
O azt mondta, hogy ahogy gondolom, de o ugy tudja, hogy van baratja, ugyhogy szerinte felesleges varni.
Szoval nem vartam meg, elindultam haza. Egy darabig nem is mentem annak a helynek a kozelebe sem.
Ennek ellenere en azt mondom, ha ugy erzed, erdemes probalkozni es nagyon szeretned is, akkor hajra! Sosem tudhatod, hogy te eppen szerencsevel jarsz-e...
És a minél több borravalót is vedd számításba!
F.
Én pultoskodtam, ês alap volt, hogy beszélgetümk a vendéggel, ha fizet, iszunk, de ennyi. Bàr, férjem is igy ismertem meg;)
Semmi sem lehetetlen;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!