Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha tudnád, mekkora k. rva a barátnőd?
Arról van szó, hogy az egyik ˝barátnőm˝ kb. 1 és fél éve jár a barátjával. Én is ismerem a srácot, tök rendes, aranyos, mindent megtesz. A barátnőm állítja, hogy szereti, mégis megcsalta, már legalább 7-8 fiúval, mondván, ő kiakarja
élni magát de nem hagyja ott a pasiját. Volt, hogy vele vitette el magát egy másik sráchoz, hogy azt hazudta barátnőjéhez megy. Mindez nem elég neki, most már azzal a sráccal készül találkozni, akivel én majdnem egy évig jártam. Semmi sem szent neki...
Szerintetek mit tegyek, mi a helyes? Elmondjam a barátjának, hogy össze vissza csalja? És ha igen akkor én személyesen, vagy esetleg valahogy titokban?
két ku**rva nagy büdös pofon az ilyen féregnek!!!
17f
De miért, ha valóban bajom ez, az miért gond? Persze, hogy zavar.. de nem a srác miatt, mert ő már nem érdekel, hanem az elv. Egyébként már régóta foglalkoztat, hogy mi a helyes, ha tudod az igazságot..
18 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!