Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha tudnád, mekkora k. rva a barátnőd?
Arról van szó, hogy az egyik ˝barátnőm˝ kb. 1 és fél éve jár a barátjával. Én is ismerem a srácot, tök rendes, aranyos, mindent megtesz. A barátnőm állítja, hogy szereti, mégis megcsalta, már legalább 7-8 fiúval, mondván, ő kiakarja
élni magát de nem hagyja ott a pasiját. Volt, hogy vele vitette el magát egy másik sráchoz, hogy azt hazudta barátnőjéhez megy. Mindez nem elég neki, most már azzal a sráccal készül találkozni, akivel én majdnem egy évig jártam. Semmi sem szent neki...
Szerintetek mit tegyek, mi a helyes? Elmondjam a barátjának, hogy össze vissza csalja? És ha igen akkor én személyesen, vagy esetleg valahogy titokban?
A srác kéne vagy csak irigy vagy?:)
Szerintem maradj ki belőle. Azt pedig gondold végig, kit nevezel barátnődnek, mert egy baráttal nem így szokás bánni, függetlenül attól ribanckodik-e:)
mi az, hogy nem szokás így bánni, te ostoba liba
nem bánik sehogy vele, épphogy elnézi neki, hogy mekkora egy büdös k*rva
te is hasonló szinten lehetsz, gratulálok
Ha valaki esetleg azt hinné, hogy engem az bánt, hogy a "barátnőm" (nem véletlenül van idézőjelben :) ) lefekszik fűvel fával, az téved.. engem hidegen hagy, azt tesz amit akar, ami jól esik neki, nem érdekel.
Nem vagyok féltékeny sem, köszönöm, akad nekem is bőven jelentkező, más kérdés, hogy nem fogom kihasználni az embereket, ahogy ő teszi.. :)
Engem egyedül az zavar, hogy lelkiismeret furdalásom van mikor a barátjával találkozom, és pontosan tudom mit tesz vele a barátnője... és én mintha a cinkosa volnék a hazugságban. Mindamellett pedig tudom, hogy ez a srác nem egy olyan lányt érdemel, aki így bánik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!