Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint még nem múlt el teljesen? Vagy ez mi lehet?
A szakításkor azt mondta hogy érzi hogy meglehetne menteni a kapcsolatot,de fél hogy megint nem tudna rám elég figyelni és megint ellaposodna a kapcsolat.
Azóta eltelt fél év,képeken látom hogy mindent hord amit tőlem kapott,azóta csak egyszer volt egy rövidebb kapcsolata,de abban még szex sem volt,ezek szerint maradt még benne érzés?Ha néha összefutunk akkor mindig érdeklődik hogy mi van velem,de ha több ideig jól eldumálunk akkor megváltozik és megpróbál mogorva lenni.
Vagy ez miért lehet?
Tudom hogy "csak" az exem,de bennem még ott van az érzés,és nem tudom hogy ezek mire utalhatnak.
Jöhet az is hogy nem ismeritek,vele kell megbeszélnem stb,ezt már próbáltam és nagyon két értelmű szokott lenni,ezért nem tudom hogy mi van.
az a baj hogy nem hajlandó személyes dolgokról beszélni,de megismerkedtem egy csajjal,reakciója:"már kíváncsi voltam rád xy(az exem)egy csomót mesélt rólad"
azt sem igazán tudom hova tenni hogy rólam mesél másoknak,úgyhogy tényleg nem tudom hogy mit kéne tennem ha nem akar ilyenekről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!