Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő VS pasi. Mi legyen?
Nem a legjobb kategória, tudom, de jobbat nem találtam.
Nos, az a helyzet, hogy van egy kb. három hetes kapcsolatom, aminek én nagyon örülök, szerelmes vagyok, szeretem a barátom. :))
De... a legjobb barátnőm kezd elfordulni tőlem; az előző két volt barátom esetén is ez történt. Valahogy mintha ignorálni próbálna, kevesebbet beszélünk, kevesebb a közös program, néha ellenségeskedik is. Igyekszem mindig ott lenni neki, ha szüksége van rám, kedves és türelmes lenni. Sose nyáladzom neki a szerelmemről, pedig néha nagyon jól esne "tinilányosan" kifakadni, és a barátommal se vagyok összenőve. (Sőt, az érettségi miatt alig jut időnk egymásra.)
Szakítani semmiképp se akarok, viszont a barátnőmet se szeretném elveszíteni, elvégre mégis csak egy közel 8 éves barátságról van szó. Ha szóba hozom, úgyis azt mondja, hogy nincs semmi gond...
Valami ötlet, mit lehetne tenni? :/
18/L
Ha fontos neked, akkor megbeszéled vele. Ha azt mondja, nincs semmi baj, akkor nem szabad ráhagyni. Simán lehet, hogy csak ő is érzi úgy, hogy hanyagolod, vagy éppen úgy gondolja, csak idő kérdése, és úgyis hanyagolni fogod.
Őszintén szólva viszont szerintem is irigykedik, mert neked van valamid, ami neki nincs, és minden találkozás arra emlékezteti, hogy neki nincs pasija. Ezt nemhogy neked, de magának sem vallja be, inkább próbálja rád kivetíteni. Ez persze csak az én véleményem.
Nekem is van olyan csaj haverom, akinél egyértelműen megfigyelhető, hogy mindig azzal a barátnőjével van a legjobb viszonyban - gyakorlatilag korszakai vannak -, aki épp szakított, vagy válságban van az aktuális párkapcsolata. Gyakorlatilag ő az egyetlen egyedülálló csaj a társaságban, így nyilván nem mindig kellemes neki folyton olyan emberek között lenni, akik boldog párkapcsolatban élnek.
Szóval nehéz eset ez, de abban sajnos igaza van az előttem szólóknak, hogy ha erre rámegy a barátság, akkor az a barátság nem is ért ennél többet. Persze ez csak akkor igaz, ha te megfelelő barátja voltál! Szóval tessék leülni beszélni, és nem ráhagyni, ha nem akar beszélni. Ketten leülni valahová, elővenni valami jó erős italt, aztán jöhet a veszekedés-bőgés-kibékülés háromszög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!